Στην Ψέριμο η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα.

3543

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια με την εντυπωσιακή εμφάνιση και με ένα από τα πιο εκπληκτικά σώματα της ελληνικής showbiz Κατερίνα Λάσπα, βρίσκεται στην Ψέριμο μαζί με το σύζυγο της Νεκτάριο Νικολόπουλο.

Η Κατερίνα Λάσπα λάτρης της κολύμβησης, προφανώς διάλεξε την  γραφική και με το ήρεμο τοπίο και την ανόθευτη ομορφιά  Ψέριμο, για μια μικρή απόδραση, για να ζήσει  κάποιες ανέμελες, ήρεμες ώρες και  να απολαύσει τα διάφανα και πεντακάθαρα καταγάλανα νερά της και τις όμορφες αμμουδιές, σαν ένα διάλειμμα από τις πολύβουες παραλίες των μεγαλύτερων και πιο τουριστικών νησιών.

Η Κατερίνα Λάσπα με το σύζυγο της διαμένει στο πανέμορφο,φιλόξενο  Pserimos Village της  «HALIKOS HOTELS» με τις 18 πετρόχτιστες και με ξύλινη διακόσμηση και σεβασμό στην αρχιτεκτονική και την παράδοση του τόπου κατοικίες.

Για φαγητό η Κατερίνα διάλεξε την παραδοσιακή ταβέρνα «Μανώλα» και γεύθηκε με το σύζυγος της Νεκτάριο την τοπική κουζίνα, δια χειρός της Φωτεινής.

Στην κάτω φωτογραφία ,η Κατερίνα με την Φωτεινή την ιδιοκτήτρια της Ταβέρνας και στην πάνω φωτογραφία η Κατερίνα με την Νομική. την ιδιοκτήτρια τουριστικού περιπτέρου, στην πανέμορφη αμμουδιά του νησιού, κρατώντας ένα πανέμορφο σφουγγάρι, σήμα κατατεθέν για την Ψέριμο και την Κάλυμνο.

Λάσπα -Φωτεινή