Η ναυτιλιακή εταιρεία NEPTUNE LINES “υιοθέτησε αθλητικά” την ταλαντούχα Καλυμνιά αθλήτρια Μαρία Μαγκούλια.

3100

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου 2017  παράγοντες του ΑΣ «ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000» με θέμα την χορηγία στην ταλαντούχα 17χρονη  αθλήτρια του Συλλόγου, Μαρία Μαγκούλια από την ναυτιλιακή  εταιρεία NEPTUNE LINES.

Η συνέντευξη δόθηκε στον αύλειο χώρο του καταστήματος ΝΕΟΝ στις Πατήθριες,στις 19.00  και στο πάνελ ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Ρούσσος ο αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Χαντζαρίδης και οι δύο προπονητές Ξενοφών Κουτελλάς και Νικόλαος Κορφιάς .

Τη συνέντευξη τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής .

Λαμβάνοντας πρώτος το λόγο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Ρούσσος  αναφέρθηκε στις πρόσφατες επιτυχίες της Μαρίας Μαγκούλια και ανακοίνωσε στη συνέχεια ότι η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία NEPTUNE LINES και η Διευθύνουσα Σύμβουλος και ιδιοκτήτρια της κα Τραυλού Μελίνα «Υιοθέτησαν Αθλητικά» την Μαρία Μαγκούλια και της εξασφαλίζουν οικονομικά ότι χρειάζεται για να προχωρήσει απερίσπαστη την προσπάθειά της,

Στη συνέχεια έκανε μία αναφορά στις δραστηριότητες της  εν λόγω ναυτιλιακής εταιρείας καθώς και  στη Διευθύνουσα Σύμβουλο και ιδιοκτήτρια της κα Τραυλού Μελίνα. Όπως είπε η Εταιρεία θα διαθέτει ετησίως και για τρία χρόνια στο Σύλλογο 5.000 ευρώ. Μάλιστα όπως τόνισε οι πρώτες 5.000 ευρώ ήδη έχουν διατεθεί.

Ακολούθως αναφέρθηκε στο κείμενο της επιστολής που έστειλε προς την εν λόγω Εταιρεία με θέμα «Πρόταση Χορηγίας στην αθλήτριά μας Μαγκούλια Μαρία , Πρωταθλήτριας Ελλάδας στο αγώνισμα της σφαίρας Κορασίδων» .

Όπως είπε ο Γ.Ρούσσος για την επαφή αυτή με την Εταιρεία, μεσολάβησε η δημοσιογράφος Ματούλα Παντελάκη ,η οποία γνωρίζει την κα Τραυλού Μελίνα.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της  NEPTUNE LINES και της ιδιοκτήτρια της κα Τραυλού Μελίνα που αποδέχθηκαν την πρόταση και έμπρακτα πλέον “υιοθέτησαν αθλητικά” την ταλαντούχα Καλυμνιά αθλήτρια Μαρία Μαγκούλια.

Παραθέτουμε τη σχετική επιστολή της Μελίνας Τραυλού

Προς: Γεώργιο Ρούσσο

Κοινοποίηση: Δ.Σ Αθλητικού Συλλόγου EΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000

Μαρία Μαγκούλια

Ξενοφώντα Κουτελλά

Αγαπητέ κύριε Ρούσσο,

Σας ευχαριστώ ολόψυχα για την τόσο θερμή επιστολή σας. Είναι μεγάλη η συγκίνηση και η χαρά που μου δίνετε με την αγάπη που εισπράττω μέσα από τα καλά σας λόγια, τόσο από εσάς προσωπικά, όσο και  από όλους τους κατοίκους του όμορφου νησιού σας.

Κυρίως όμως συγκινούμαι με την αγάπη και την πίστη με την οποία περιβάλλετε το παιδί αυτό, την άξια Μαρία, που στα 16 της χρόνια μας κάνει όλους τόσο υπερήφανους, εκπροσωπώντας την πατρίδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για την εταιρεία μου και για εμένα προσωπικά,  η στήριξη νέων, ταλαντούχων ανθρώπων είναι μονόδρομος, ένα χρέος που καλούμαι να αναλάβω ως πολίτης αυτού του τόπου που δοκιμάζεται. Είναι τιμή και ευθύνη να συμπορευτώ με την Μαρία στην μακριά και λαμπρή πορεία της στον αθλητισμό, και στο αναφαίρετο δικαίωμα της να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Τόσο το γραφείο μου, όσο και εγώ προσωπικά είμαστε στην διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε και θα χαρώ ειλικρινά να γνωρίσω τόσο εσάς, όσο και την Μαρία από κοντά στην επόμενή σας επίσκεψη στην Αθήνα.

Εν όψει των Πανελληνίων Αγώνων 2017 στα Τρίκαλα, εύχομαι από την καρδιά μου καλή επιτυχία!

Με εκτίμηση,

Μελίνα Τραυλού

Μετά την ανακοίνωση αυτή ο Γ.Ρούσσος έκανε αναφορά και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς του Συλλόγου. Συγκεκριμένα ευχαρίστησε το Δήμο Καλυμνίων ,την Εταιρεία «ΑΡΓΩ» των αδελφών Ψαρομπά για την οικονομική ενίσχυση,το Σωματείο “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” το συμπατριώτη μας Μανώλη Κρούσκο που ήταν και  παρών στη συνέντευξη  και την εταιρεία του Αθλητικής Ενδυμασίας IMPACT για τη χορηγία της νέας αθλητικής ενδυμασία των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου.

Επίσης την αεροπορική εταιρεία ASTRA AIRLINES για τα δωρεά εισιτήρια στους 2 πρωταθλητές του Συλλόγου και την παροχή έκπτωσης 30% στους υπόλοιπους αθλητές και έκλεισε τις ευχαριστίες προς το συμπατριώτη μας Γιάννης Χαλίκο που όπως είπε έμπρακτα βοηθά πάντα το σύλλογο.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή.

Το λόγο έλαβαν ο Δημήτρης Χαντζαρίδης και οι δύο προπονητές Ξενοφώντας Κουτελλάς και Νικόλας Κορφιάς που έκαναν αναφορά τόσο στις επιτυχίες της  Μαρίας Μαγκούλιας όσο και στις χορηγίες.

Ο δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής ανέφερε ότι ο Δήμος θα είναι πάντα στο πλευρό του Συλλόγου και θα βοηθά μέσα από τις οικονομικές του δυνατότητες ,ενώ έκανε γνωστό ότι ενημέρωσε την Περιφέρεια και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη και πήρε τη δέσμευση ότι θα ενισχυθεί ο Σύλλογος.

Δείτε όλη τη συνέντευξη