Ευχές και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών από τα Λύκεια Καλύμνου.

2981

Ευχές και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών από τα Λύκεια Καλύμνου .

Παραθέτουμε τα σχετικά δελτία τύπου του Δήμου Καλυμνίων της μείζονος μειοψηφίας και του ΑΟ ΒΑΘΥ:

Δήμου Καλυμνίων

Με  την ευκαιρία της ανακοίνωσης των Βάσεων και του μεγάλου αριθμού των εφετινών επιτυχόντων ,ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης  Γαλουζής και η Δημοτική Αρχή εύχονται σε όλους τους επιτυχόντες  καλή σταδιοδρομία ,καλή πρόοδο και επίτευξη των στόχων τους. Στους μαθητές που δεν πέτυχαν εφέτος την εισαγωγή τους ,ευχόμαστε να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να ξαναπροσπαθήσουν.

Ευχόμαστε όλο αυτό το έμψυχο δυναμικό ,που συμμετείχε με επιτυχία στις εξετάσεις και κέρδισε την πρώτη μάχη, να μπορέσει να αποκατασταθεί επαγγελματικά στο νησί μας ώστε να ωφεληθεί ο τόπος μας από την πληθώρα των μελλοντικών επιστημόνων.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ”

Θέμα: « Έκφραση συγχαρητηρίων»

Τα παιδιά της Καλύμνου σημείωσαν, για άλλη μια χρονιά, σημαντική επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2017.

Εισήχθησαν 133 μαθητές, των Λυκείων του νησιού μας, στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας.133 μαθητές είδαν την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών τους. 133 οικογένειες γέμισαν με χαρά και αισιοδοξία ,προσδοκώντας  ένα καλύτερο «αύριο» των παιδιών τους.

Η Μόρφωση ,η Παιδεία και το Ήθος αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα, για μια κοινωνία των ανθρώπων, του σεβασμού και της αξιοπρέπειας.

Σας ευχόμαστε  καλή Ακαδημαϊκή πορεία.

ΑΟ ΒΑΘΥ

ΘΕΜΑ:   Έκφραση συγχαρητηρίων.

Η Διοίκηση του Α.Ο.Βαθύ Καλύμνου, το προπονητικό team και όλοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας:

1.Καμπουράκη Αντώνη καθώς και στους γονείς του, για την επιτυχία του στις εισαγωγικές πανελλαδικές εξετάσεις όπου πέτυχε την εισαγωγή του στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας,

  1. Μπιλλήρη Γιώργιο και τους γονείς του για την εισαγωγή του στο τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος & Νέων Τεχνολογιών Πανεπιστημίου Πατρών,
  2. Κουρσιώτη Μικέ και τους γονείς του για την εισαγωγή του στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Κρήτης,
  3. Κουρσιώτη Πανορμίτη και τους γονείς του για την εισαγωγή του στο τμήμα Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου Τ.Ε και Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε- Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε ΤΕΙ Ανατ. Μακ/νιας & Θράκης.

Επίσης συγχαίρουμε τη Χατζησμάλη Αγγελίνα κόρη του Γιάννη Χατζησμάλη, επί σειρά ετών μέλος της οικογένειας μας, για την εισαγωγή της στο τμήμα Φυσικοθεραπείας στο ΤΕΙ Αθηνών.