«Κιτσομαγειρέματα» με σπιτικά μαγειρευτά φαγητά στην Κάλυμνο.(video)

4812

Ξεκίνησε τη λειτουργία του, ένα νέο κατάστημα εστίασης στην Κάλυμνο,με  την επωνυμία «Κιτσομαγειρέματα» που αποτελεί επέκταση του γνωστού  παραδοσιακού καφενείου-πιτσαρίας «ΚΙΤΣΟΣ» στις Ελιές..

Το νέο κατάστημα ιδιοκτησίας του Κώστα Στεφανίδη, βρίσκεται έναντι του νοσοκομείου σε όμορφο, λειτουργικό, διαμορφωμένο χώρο και προσφέρει καθημερινά  μία μεγάλη ποικιλία  σπιτικών μαγειρευτών φαγητών που συνδυάζουν την ποιότητα, τη νοστιμιά  και την φθηνή τιμή . Καθημερινά υπάρχει και ένα διαφορετικό μενού με τις τιμές της μερίδας του φαγητού να ξεκινά από 3,50 ευρώ.

Τα φαγητά διατίθενται σε πακέτα για το σπίτι, ενώ υπάρχει και ένας όμορφος εξωτερικός χώρος για να καθίσεις και να τα απολαύσεις επιτόπου, εφόσον επιθυμείς. Επίσης υπάρχει δυνατότητα  διανομής στους χώρους σας με ντελίβερι.

Οι ώρες λειτουργίας και διανομής είναι καθημερινά από τις 11.00 το πρωί έως στις 6.00 το απόγευμα . Επίσης καθε Παρασκευή και Σάββατο θα είναι ανοιχτό και από τις 11.00 το βράδυ μέχρι στις 6.00 το πρωί, προσφέροντας στους ξενύχτηδες μενού με πατσά,σούπες κ.α.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2243023703

Πάρτε μια μικρή γεύση στο ολιγόλεπτο video που ακολουθεί των όσων προσφέρουν τα «Κιτσομαγειρέματα» από τη Νομική και την Κατερίνα.