Ένας παραμυθένιος γάμος στην Κάλυμνο από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο ΕΨΙΛΟΝ(video)

6831

Ένας παραμυθένιος, μαγευτικός, μοναδικός, εντυπωσιακός, γάμος για  τολμηρούς που πραγματοποιήθηκε πριν 4 μήνες περίπου ,στις 16 Νοεμβρίου 2017, σε ένα διαφορετικό χώρο από τους συνηθισμένους, στα αναρριχητικά πεδία της Καλύμνου, ήταν ένα από τα θέματα με το οποίο ασχολήθηκε η εκπομπή  «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με τη Ναταλία Γερμανού, στη τηλεόραση του  «ΕΨΙΛΟΝ», σήμερα  Σάββατο 10 Μαρτίου 2018.

Προσκεκλημένοι στην εκπομπή, δύο από τους βασικούς συντελεστές αυτού του εντυπωσιακού και πρωτότυπου γάμου, η Παρασκευή  Αντωνοπούλου υπεύθυνη του Island Weddings με τις πολλές και όμορφες ιδέες της  και ο Μιχάλης Πάου  μοναδικός σε φωτογραφήσεις ειδικών αποστολών,  που απαθανάτισε τις εντυπωσιακές και μαγευτικές στιγμές του ζευγαριού.

Σε σύνδεση μέσω skype μίλησαν για τον εν λόγω γάμο, αλλά έδωσαν και ιδέες για μελλοντικούς και πρωτότυπους γάμους στο νησί της Καλύμνου.

Σχετικό δημοσίευμα μας για τον μαγευτικό γάμο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

Δείτε το σχετικό video από την εκπομπή

Ο Μιχάλης Πάου ,η Παρασκευή Αντωνοπούλου αλλά και το kalymnos-news.gr, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Γιώργο Μαμουζέλλο ιδιοκτήτη του «MAMOUZELLOS INFORMATION TEHNOLOGIES» στις Ελιές, για τις διευκολύνσεις που παρείχε στη σύνδεση μέσω skype

Δείτε επίσης ένα ολιγόλεπτο video που μας παραχώρησε ο Μιχάλης Πάου, με στιγμιότυπα από το γάμο.