Αγαθονήσι

Διαμονή δίπλα στο κύμα… στο παραδεισένιο Αγαθονήσι

Για όμορφες,αξέχαστες,χαλαρές διακοπές, μέσα στην ήρεμη φυσική ομορφιά και στα καταγάλανα υπέροχα νερά, η επιλογή είναι μία: ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ.

Αποτελεί τον ιδεώδη τόπο για ήσυχες, χαλαρές διακοπές.

Το Αγαθονήσι είναι το βορειότερο νησί του Δωδεκανησιακού συμπλέγματος και βρίσκεται πολύ κοντά στη Σάμο. Έχει έκταση 13,4 τετραγωνικά χιλιόμετρα, πλούσιο θαλάσσιο διαμελισμό με απάνεμους όρμους και πολλές μικρές μικρονησίδες. Οι πολλές φυσικές ομορφιές του σίγουρα θα σας μαγέψουν!

Το “Νησί με την καλή καρδιά» χαρακτηρίζεται για την υποδειγματική καθαριότητα,την ηρεμία,την παράδοση,την ευχάριστη διανομή,το καλό μπάνιο,την εξαιρετική ντόπια κουζίνα.  Αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό για ήσυχες και ευχάριστες διακοπές,

Τα κάτασπρα σπιτάκια, οι μικροί φροντισμένοι κήποι και οι ανοιχτόκαρδοι γλεντζέδες κάτοικοι σας περιμένουν να σας φιλοξενήσουν.

Και φυσικά αν θέλετε διαμονή δίπλα στο κύμα… στο παραδεισένιο Αγαθονήσι,θα τη βρείτε στο συγκρότημα των ενοικιαζομένων δωματίων «MARY ROOMS” της Μαρίας Σ Καμίτση.

Ένα συγκρότημα 14 παραδοσιακών δωματίων κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, στο κέντρο του λιμανιού , με την ομορφότερη παραδοσιακή αυλή, με πολύ πράσινο και πολύχρωμα λουλούδια. Τα δωμάτια με πλήρη οικιακό εξοπλισμό, ψυγείο, κουζίνα, μπάνιο, κλιματισμό, TV και Wi-Fi πρόσβαση στο internet.

Στην υπέροχη αυλή μπορείτε να απολαύστε καθημερινά το καφεδάκι σας κερασμένο από τις ιδιοκτήτριες  με πολύ αγάπη και μεράκι.

Και αμέσως μετά, απολαύστε το μπάνιο σας στην παραλία, μπροστά από την αυλή με τα κρυστάλινα νερά της και χαλαρώστε κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2247029003-29065
Κινητό: 6932575121