Μαγνησία: Νεκρή 53χρονη από τσίμπημα σφήκας

695

Ο σύζυγός της, που βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και πολύ γρήγορα έφτασε ασθενοφόρο με γιατρό, ο οποίος όμως διαπίστωσε ότι η 53χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια 53χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών και ανερχόμενο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Μαγνησία, που έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια του συζύγου της μέσα στο σπίτι τους από το τσίμπημα μιας σφήκας!

Η άτυχη πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Βλασίου Γεωργία Καρκαλά υπέστη αλλεργικό σοκ και έχασε τις αισθήσεις της. Ο σύζυγός της, που βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και πολύ γρήγορα έφτασε ασθενοφόρο με γιατρό, ο οποίος όμως διαπίστωσε ότι η 53χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου όπου θα γίνει νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Η άτυχη γυναίκα, που είχε δύο παιδιά τα οποία είναι φοιτητές, είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό της σημερινής δημοτικής αρχής για πρώτη φορά.