Ο Μ.Λελέκης «υπερέβη τα εσκαμμένα» προσβάλλοντας βάναυσα την τιμή και την αξιοπρέπεια του Προέδρου του ΔΣ Γιώργου Ψαρά.

  3676

  Με την αήθη φράση «Εσένα Ψαρά η τιμή σου είναι ένα χιλιαρικάκι..» άφησε σαφείς υπαινιγμούς ότι ο Γιώργος Ψαράς στα 40 χρόνια παρουσίας του στην τοπική πολιτική σκηνή, χρηματίζεται για να αλλάζει Παρατάξεις.

  Ό δημοτικός σύμβουλος Μιχαήλ Λελέκης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χθες Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 «υπερέβη τα εσκαμμένα» προσβάλλοντας βάναυσα τη τιμή ,την υπόληψη και την αξιοπρέπεια του Προέδρου ΔΣ Γιώργου Ψαρά .

  Συγκεκριμένα ο Μιχαήλ Λελέκης ζήτησε και πήρε το λόγο επί προσωπικού και αναφέρθηκε στο επεισόδιο και στη φραστική διένεξη το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016 μεταξύ συγγενικού του προσώπου και του Γιώργου Ψαρά.

  Ο Μιχαήλ Λελέκης αφού κατέθεσε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό, αμφισβητώντας τα όσα έχει αναφέρει ο Γιώργος Ψαράς και λέγοντας ότι λέει ψέματα, στη συνέχεια επιδόθηκε σε μία αήθη, υποτιμητική και προσβλητική φραστική επίθεση χαρακτηρίζοντας τον Πρόεδρο του ΔΣ «ως άνθρωπο του χιλιάρικου» αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς ότι χρηματίζεται για να αλλάζει Παρατάξεις.

  Συγκεκριμένα ανέφερε «..Εσύ δεν είσαι σωστός και εσένα Ψαρά η τιμή σου είναι ένα χιλιαρικάκι, ένα χιλιαρικάκι και θα εξηγήσω γιατί είναι ένα χιλιαρικάκι. Ξεκίνησες από τον Παπαμιχάλη να πουλάς όλους τους Δημάρχους μέχρι σήμερα να κάνεις φθηνή πολιτική ».

  Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Γιάννη Γαλουζή που απευθυνόμενος στο Μ.Λελέκη του είπε ότι,αυτό που λέει είναι πολύ σοβαρό και βαρύ και θα πρέπει να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη για αυτή την αναφορά του.

  Ο Μ.Λελέκης επέμενε λέγοντας ότι ο Γ.Ψαράς έχει πουλήσει 5 Δημάρχους, ενώ ανέφερε ότι πρίν ένα μήνα όταν υπήρξε θέμα αντικατάστασης του από την θέση του Προέδρου, του είχε πει ο Γ.Ψαράς ,ότι αν συμβεί αυτό θα έχουν προβλήματα.  Σοκαρισμένος ο Γιώργος Ψαράς απ’ αυτά που ξεστόμισε σε βάρος του προσώπου του ο Μ.Λελέκης, προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του ,όσο αυτό ήταν δυνατόν, ενώ με προτροπή του Δημάρχου κατέβηκε από την έδρα του Προεδρείου και η συνεδρίαση συνεχίστηκε με Προεδρεύοντα τον αντιπρόεδρο Μανώλη Μουσελλή .

  Αποχωρώντας ο Γιώργος Ψαράς το μόνο που είπε απευθυνόμενος στο Μ.Λελέκη ήταν: « αν είχες την πορεία που έχω εγώ 40 χρόνων ,θα ήσουν υπερήφανος ,όχι μόνο εσύ αλλά και τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε αλλού», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ακολουθήσει την δικαστική οδό.