Σοκ και θλίψη στην Καλυμνιακή κοινωνία από το θάνατο της Μαρίας Κυπραίου Κοπανέζου.

998

Σοκ, θλίψη και οδύνη τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στην Καλυμνιακή κοινωνία και στην εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού, με το άκουσμα του θανάτου της Μαρίας Κυπραίου Κοπανέζου.

Η Μαρία σύζυγος του αείμνηστου Γιώργου Κοπανέζου ,άφησε την τελευταία της πνοή χθες Τρίτη βράδυ 16 Αυγούστου 2016στην κατοικία της στην περιοχής της Μαρίσκας στην Κάλυμνο, σε ηλικία 53 ετών.

Η Μαρία έχασε την άνιση μάχη με τον θάνατο αν και πάλεψε τα τελευταία χρόνια για να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα υγείας αντιμετώπιζε με υπομονή ,καρτερικότητα ,με ψηλά το κεφάλι, με δύναμη,με αξιοπρέπεια.

Παράλληλα έδινε και τον αγώνα της για να σταθεί όσο αυτό ήταν δυνατό δίπλα στα 4 παιδιά της ,στους 4 λεβέντες τον Μανώλη ,τον Αντώνη, το Νικόλα και το μικρό Δημήτρη το στερνοπούλι της,καλύπτοντας το μεγάλο κενό που δημιουργήθηκε μετά τον αιφνίδιο θάνατο πριν 23 μήνες του πατέρα της οικογένειας του Γιώργου Κοπανέζου.

Η Μαρία υπήρξε αγαπητή στην Καλυμνιακή κοινωνία και στην εκπαιδευτική κοινότητα την οποία υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως Νηπιαγωγός.

Πάντα χαμογελαστή, ευγενική, χαρούμενη, δραστήρια, εργατική, συνεργάσιμη, κοινωνική, με ένα σπάνιο ήθος.

Υπόδειγμα μητέρας και συζύγου δημιούργησε με τον αείμνηστο Γιώργο μία υπέροχη υποδειγματική οικογένεια με 4 λεβέντες.

Όλοι όσοι την γνώρισαν, έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για τη Μαρία.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί σήμερα Τετάρτη στις 5.30 το απόγευμα στο ΙΝ Αγίου Γεωργίου Πανόρμου και η ταφή θα γίνει στο κoιμητήριο του Ταξιάρχη.

Επιθυμία της οικογένεια της εκλιπούσας είναι, αντί στεφάνων και ανθέων, όσοι επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν το οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Νικόλαος». Για το σκοπό αυτό θα υπάρχει εντός του Ι.Ναού ειδικό κυτίο.

Η εφημερίδας μας kalymnos-news.gr εκφράζει τα πλέον θερμά της συλλυπητήρια στα 4 παιδιά της εκλιπούσας Μανώλη , Αντώνη ,Νικόλα και Δημήτρη στους γονείς της Αντώνη και Καλλιόπη,στα αδέλφια της και σε όλους τους συγγενείς της.