Το ξεκίνημα της «ΚΑΛΥΜΝΟΣ Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης».

  3127

  Σήμερα Τετάρτη 10 Αυγούστου στις 19:00, στο κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Καλύμνου, έγινε η επίσημη παρουσίαση μιας νέας Ακαδημίας με την επωνυμία«ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ – CALYMNOS BASKETBALL ACADEMY».

  Αρκετός κόσμος και πολλά παιδιά έδωσαν το παρόν στην πρώτη παρουσίαση .

  Ο δικηγόρος Μιχαήλ Τρικοίλης εκ μέρους των ιδρυτικών μελών ανακοίνωσε την ίδρυση της Ακαδημίας, αναφέροντας ότι μοναδικός σκοπός είναι περισσότερα παιδιά στο γήπεδο,για άθληση τους και ενασχόληση τους με το μπάσκετ.

  Στη συνέχεια ο Μ.Τρικοίλης ανέφερε τα παρακάτω:

  Ήλθαμε στο Δημοτικό Αθλητικό Στάδιο της Καλύμνου,για την πρώτη γνωριμία μεταξύ των ιδρυτικών μελών,των νέων μελών της Ακαδημίας,καθώς και για την πρώτη γνωριμία των παιδιών με τον υπεύθυνο για την άθληση τους.

  Επίσης προσκαλούμε τους γονείς,που τα παιδιά τους θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ,να προχωρήσουν σε εγγραφές των παιδιών τους και εν συνεχεία εάν επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη της Ακαδημίας.

  Ευχαριστούμε τους μέχρι τώρα χορηγούς της Ακαδημίας και δεσμευόμαστε να τους ανακοινώσουμε πολύ σύντομα.

  Εκτός από εμάς, υπάρχουν και ιδρυτικά μέλη καθώς και άλλοι γονείς υποψήφια μέλη της Ακαδημίας,που λόγω των υποχρεώσεων δεν μπορούν να είναι εδώ.

  Το σύνολο των εγγραφών των παιδιών είναι εκατό (100) μέχρι στιγμής.

  Συνεχίζουμε τις εγγραφές και είναι βέβαιο ότι αυτές θα αυξηθούν ,λόγω ρεύματος του κόσμου και αποδοχής της προσπάθειας μας .

  Ευχαριστούμε τον κόσμο ,που ήδη με το ξεκίνημα μας στηρίζει, τους χορηγούς ,τα παιδιά ,τους αθλητές και όσους συμβάλουν στην λειτουργίας της εν λόγω ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

  Επίσης ενημέρωση θα γίνει από την σελίδα της Ακαδημίας στο fb.

  Tέλος ανακοινώνουμε ως Ακαδημία την έναρξη συνεργασίας μας με τον Χρήστο Καλαϊτζίδη ,ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την άθληση όλων των τμημάτων της Ακαδημίας ,για να συνεχιστεί το σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει στην Κάλυμνο ,για το καλό των παιδιών μας.

  Για την έναρξη των προπονήσεων θα γίνει ανακοίνωση.

   

  Στη συνέχεια συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα σχετικά με τις πρώτες εκλογές για τη ανάδειξη του ΔΣ, για το προπονητικό -αγωνιστικό πρόγραμμα και για τις συνδρομές.

  ακδημια μπασκετ

  ακαδημια τρια
  Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
  Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
  Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
  Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός