Ένα ζευγάρι από την Αγγλία που επισκέπτεται την Κάλυμνο 21 συνεχόμενα χρόνια.

2105

Το ζεύγος Μarley από το Cleator Moor της Αγγλίας, επισκέπτεται την Κάλυμνο από το 1996 .

Πρόκειται για ένα ευγενέστατο και χαρούμενο ζευγάρι, που από το 1996 που πρωτοήλθαν στην Κάλυμνο και για 21 συνεχόμενα χρόνια, κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται την Κάλυμνο για διακοπές.

Άντρας και γυναίκα δηλώνουν  λάτρεις του νησιού ,μιλούν με τα πιό θερμά λόγια και σίγουρα αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές για τη διαφήμιση της Καλύμνου στην Πατρίδα τους.

Μιλώντας στο kalymnos-news.gr είπαν ότι λατρεύουν την Ελλάδα και την Κάλυμνο. Οι Καλύμνιοι είναι πολύ φιλόξενοι και τους έκαναν να αγαπήσουν το νησί που είναι πανέμορφο.

Το ζευγάρι των Εγγλέζων όλα αυτά τα χρόνια μένει σε τουριστικά καταλύματα στην Περιοχή Πανόρμου και έχει δημιουργήσει φιλικές σχέσεις με πολλούς κατοίκους και καταστηματάρχες τη περιοχής. Την Κάλυμνο όπως μας είπαν, την θεωρούν ως δεύτερο σπίτι τους και έχουν εξοικειωθεί τόσο πολύ, ώστε κινούνται με μεγάλη άνεση σε όλο το νησί σαν να βρίσκονται στην Πατρίδα τους.

Χθες Τρίτη τελείωσαν οι φετινές διακοπές τους στην Κάλυμνο και αναχώρησαν για την Πατρίδα τους, με την υπόσχεση ότι και του χρόνου θα επισκεφτούν και πάλι το νησί μας.