Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ιατρός Ιωάννης Ξυπολυτάς σε ηλικία 81 ετών.

4389

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Νοσοκομείο Καλύμνου όπου νοσηλευόταν,σε ηλικία 81 ετών, ο γνωστός  ιατρός  Ιωάννης Ξυπολυτάς.

Ο Γιάννης Ξυπολυτάς υπήρξε ένας καλός επιστήμονας ,ένας μάχιμος ιατρός , εργατικός ,  ένας καλοσυνάτος και αγαπητός άνθρωπος, ευγενής ,συμπονετικός και πρόθυμος να παρέξει τις ιατρικές του Υπηρεσίες στον οποιοδήποτε συμπολίτης μας τις είχε ανάγκη ,όλες τις ώρες του 24ώρου.

Ο Γιάννης Ξυπολυτάς υπήρξε για πολλά χρόνια συνεργάτης στην έντυπη εφημερίδας μας «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ» με τη δική του στήλη ,παρουσιάζοντας κάθε εβδομάδα, ενδιαφέροντα θέματα για την υγεία.

Η Διεύθυνση της εφημερίδας μας εκφράζει τα θερμά της  συλλυπητήρια στην κόρη του Ελένη, στο γαμπρό του Μανώλη, στα εγγόνια του, στα αδέλφια του και στους λοιπούς συγγενείς για την απώλεια του αγαπητού Γιάννη.

Η εξόδιος  ακολουθία θα ψαλεί αύριο Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στον Ι.Ν Σωτήρος Χριστού στην Πόθια, στις 3.00 το απόγευμα, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της Λιμνιώτισσας.

Από τον Ιατρικό Σύλλογο Επαρχίας Καλύμνου εκδόθηκε η παρακάτω συλλυπητήρια επιστολή:

συλληπητηριο για Ξυπολυτα

 

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός