Βασίλης Α. Υψηλάντης προς Υπουργό των Εξωτερικών σχετικά με τα κτίρια της Ιταλοκρατίας στη Ρόδο.

898

 

Βασίλης Α. Υψηλάντης προς  Υπουργό των Εξωτερικών: “….Εκείνο που δεν είναι ευχάριστο, είναι οι πολιτικές της κυβέρνησής σας για τα νησιά μας, που τα καταδικάζουν σε οικονομικό μαρασμό και αφανισμό…”.

Κληθείς ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ.  Νίκου Κοτζιά, Υπουργού των Εξωτερικών σχετικά με τα κτίρια της Ιταλοκρατίας στη Ρόδο, επεσήμανε τα ακόλουθα :

“Η επιλογή της Ρόδου ως τόπου διεθνών συναντήσεων είναι επιθυμητή, ευπρόσδεκτη και επαινετή. Ανεξαρτήτως της σημασίας και της σπουδαιότητας αυτών. Δικαίωμα επίσης, του Υπουργού των Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά, να του είναι ή όχι ευχάριστα τα κτίρια της περιόδου της Ιταλοκρατίας στη Ρόδο. Αντιθέτως εκείνο που δεν είναι ευχάριστο, στους Ροδίτες και γενικότερα στους Δωδεκανήσιους, είναι οι πολιτικές, της κυβέρνησης τους, των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ,  για τα νησιά μας και η καταδίκη τους, εξαιτίας αυτών, σε οικονομικό μαρασμό και αφανισμό.. Και την πραγματικότητα αυτή δεν την αλλάζουν ούτε διεθνείς συναντήσεις, ούτε άστοχες δηλώσεις υπουργών. Μόνη διέξοδος η συντομότερη απαλλαγή της χώρας από αυτούς.”
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός