Διαδικασία παραλαβής της προπληρωμένης κάρτας από τους δικαιούχους Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

2563

Η διαδικασία παραλαβής της προπληρωμένης κάρτας από τους δικαιούχους Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) ανάλογα με την τράπεζα που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους, περιγράφεται παρακάτω.

Για όσους δικαιούχους έχουν δηλώσει τράπεζα η οποία, αυτή τη στιγμή, δεν διαθέτει προπληρωμένη κάρτα, η πρώτη πληρωμή θα γίνει κατ’ εξαίρεση εξ ολοκλήρου στον τραπεζικό λογαριασμό τον οποίον δήλωσαν, για το σύνολο του ποσού που δικαιούνται.

%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b5%ce%b1

Να θυμίσουμε ότι η πληρωμή των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) θα πραγματοποιηθεί κατά το τελευταίο πενθήμερο του Σεπτεμβρίου.Δηλαδή την επόμενη εβδομάδα.

Οι δικαιούχοι των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν κατά το μήνα Ιούλιο, θα λάβουν την εισοδηματική ενίσχυση που αντιστοιχεί στο νοικοκυριό τους για δύο μήνες (Αύγουστο και Σεπτέμβριο), ενώ οι δικαιούχοι των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν κατά το μήνα Αύγουστο θα λάβουν την εισοδηματική ενίσχυση που αντιστοιχεί στο νοικοκυριό τους για το μήνα Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του  http://www.kalymnos-news.gr εγκρίθηκαν μέχρι τώρα 553 αιτήσεις δικαιούχων  Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, που διαμένουν στο Δήμο Καλυμνίων.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα, στην έντυπη έκδοση της «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ»του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου 2016.