Ειδική συνεδρίαση του ΔΣ Καλύμνου προς τιμή της Δημάρχου του Ντάργουιν Κατρίνα Φονγκ Λιμ.

2992

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:30μμ  στην αίθουσα συνεδριάσεων στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου, ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου, προς τιμή της Δημάρχου του Ντάργουιν,της αδελφοποιημένης πόλης με την Κάλυμνο, Κατρίνα Φονγκ Λιμ.

Παρόντες στην εκδήλωση πλην του Δημοτικού Συμβουλίου, ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Μάνος Κόνσολας, οι πρώην Δήμαρχοι Μιχαήλ Ζαίρης και Γιώργος Ρούσσος, εκ μέρους της Μητρόπολης ο πρωτ.Αμφιλόχιος Σακαλλέρος , ο Περιφερειακός σύμβουλος Μιχαήλ Μπούκης ,καθώς και ομογενείς από το Ντάργουιν.

Τη Δήμαρχο του Ντάργουιν συνόδευε ο ο συμπατριώτης μας και Πρόεδρος της Επιτροπής αδελφοποίησης Τόνυ Μιαούδης.

Χαιρετισμούς απηύθηναν κατά σειρά, ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Ψαράς, ο Δήμαρχος Ι.Γαλουζής, ο βουλευτής  Μάνος Κόνσολας, οι πρώην Δήμαρχοι Μιχαήλ Ζαίρης ,Γιώργος Ρούσσος και Δημήτρης Διακομιχάλης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ι.Μαστροκούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σεμίραμις Ψαρομπά και Νέστωρ Φρατζής,ο Περιφερειακός σύμβουλος Μιχαήλ Μπούκης,  εκ μέρους των ομογενών ο Δ.Σπυρόπουλος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής αδελφοποίησης Τόνυ Μιαούδης.

Ακολούθως το λόγο έλαβε η Δήμαρχος του Ντάργουιν  Κατρίνα Φονγκ Λιμ, η οποία ευχαρίστησε όλους για τις ευχές που της έδωσαν ,αφού σήμερα 1η Σεπτεμβρίου είχε και τα γενέθλια της, αλλά και για την φιλοξενία . Εκφράστηκε με τα καλλίτερα λόγια για τους Καλύμνιους που διαμένουν στο Ντάργουιν ,ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει για μία ακόμη φορά ότι είναι πανευτυχής που βρίσκεται στην Κάλυμνο.

Οπως είπε , επιθυμία του πατέρας της που είχε διατελέσει Δήμαρχος στο Ντάργουιν, ήταν να επισκεφθεί την Κάλυμνο, κάτι όμως που δεν κατάφερε ,αφού έφυγε από τη ζωή. Και συμπλήρωσε ότι αυτό που δεν κατάφερε να κάνει ο πατέρας της, το κάνει η ίδια, ακριβώς 25 χρόνια μετά τον θάνατο του.

Η εκδήλωση έκλεισε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Χρέη διερμηνέα η κα Σμαλιού

Δείτε φωτορεπορτάζ από τη σημερινή εκδήλωση.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να περιηγηθείτε στη συνέχεια στο άλμπουμ των φωτογραφιών.

Θα ακολουθήσει σε άλλη δημοσίευση video από την εκδήλωση.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”02_09_2016 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΤΑΡΓΟΥΙΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ”]
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός