Κως: 34χρονος Αλβανός ανέβηκε με το αυτοκίνητο σε πεζοδρόμιο σε κεντρικό σημείο του νησιού παρασύροντας 2 άτομα.

1372

 Συνελήφθη μαζί με την 28χρονη συνοδηγό του οχήματος.

Στη σύλληψη ενός ζευγαριού από την Αλβανία, το οποίο ανέβηκε με το αυτοκίνητο το πεζοδρόμιο και αφού παρέσυρε δύο άτομα, τα εγκατέλειψε αιμόφυρτα, προχώρησε η αστυνομία στην Κω χθες βράδυ Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για έναν  34χρονος και μια 28χρονη, υπήκοοι Αλβανίας, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος σωματικών βλαβών με εγκατάλειψη, αντίστασης κατά των αστυνομικών, παράβασης του Κ.Ο.Κ. και ψευδορκίας.

Ειδικότερα, την Πέμπτη  βράδυ ο 34χρονος, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τύπου BMW με συνοδηγό την 28χρονη, αφού εξετράπη της πορείας του, παρέσυρε και τραυμάτισε δυο άτομα που κινούνταν σε πεζοδρόμιο εγκαταλείποντας στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ, στην παραλιακή οδό και στο κέντρο της Πόλης μπροστά στο εστιατόριο “Μεσόγειος”

Οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω και προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κω, όπου ο 34χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψη του, ενώ η 28χρονη δήλωσε ψευδώς ότι δεν επέβαινε στο εμπλεκόμενο όχημα.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι, ο οδηγός δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδηγήσεως και τελούσε σε προφανή κατάσταση μέθης

Το όχημα που οδηγούσε ο 34χρονος Αλβανός

%ce%b1%ce%bb%ce%b2%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%8c%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b1

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός