Δ.Διακομιχάλης προς Ι.Μαστροκούκο: Δεν μιλούν για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.

993

Από την Παράταξη του Δ.Διακομιχάλη “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ” εκδόθηκε το παρακάτω δτ που αποτελεί απάντηση στα όσα είπε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ι.Μαστροκούκος στην εκπομπή “Εν Καλύμνω” του Μάμα Χαραμαντά και Μπέτυς Μαϊλλη:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κύριος Μαστροκούκος ξαφνικά θυμήθηκε την απραξία της Δημαρχίας την περίοδο 2011-2014 που είχα την ευθύνη ως Δήμαρχος , για να κάνει αντιπολίτευση στη σημερινή Δημοτική Αρχή.

Θα τον συμβούλευα να μην ασχολείται με τα πεπραγμένα της τελευταίας δικής μου θητείας γιατί δεν τον συμφέρει. Θα του έλεγα ότι δεν μιλούν για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.

Επιγραμματικά του θυμίζω ότι στα τρία μνημονιακά χρόνια που ήταν η διάρκεια της Δημοτικής περιόδου , με τις περικοπές στο Δήμο να έχουν ξεπεράσει το 60%, μηδενίσαμε το τρομακτικό χρέος των 11 εκατομμυρίων ευρώ που άφησε η παράταξη του για προίκα στο Δήμο. Διαχειριστήκαμε με μαεστρία με τον αείμνηστο Γιώργο Κοπανέζο το χρέος του 1,20 εκ. ευρώ της ΔΕΥΑΚυλοποιώντας και εντάσσοντας σε Ευρωπαϊκά προγράμματα έργα τα οποία σήμερα χαίρεται ο ΚαλυμνιακόςΛαός (Αυτόματοι διανομείς νερού) ένταξη των αφαλατώσεων Ψερίμου και Τελέντου σε πρόγραμμα του Ε.Ο.Χ το οποίο ήδη δημοπρατήθηκε , έγιναν νέες γεωτρήσεις, έγιναν επεκτάσεις δικτύου κ.λ.π χωρίς να αυξήσουμε βέβαια το τιμολόγιο του νερού όπως έκανε εκείνος όταν ήταν πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ.

Γι’ αυτό το Γραφείο Τύπου της Παράταξης μας, στο εξής θα απαντά σκληράχωρίς ύβρεις αλλά με στοιχεία σε όποιον μας προκαλεί, γιατί το έργο της παράταξης μας δεν το χαρίζουμε σε κανένα, αφού αυτό ανήκει στο Καλυμνιακό Λαό ο οποίος τίμησε την παράταξη μας τρεις τετραετίες και θα την τιμήσει ξανά στις προσεχείς εκλογές.

Τώρα οι Καλύμνιοι και οι Καλυμνιές κατάλαβαν ποια παράταξη μπορεί να διασφαλίσει καλύτερα τα συμφέροντα του, κατάλαβαν ότι τα πειράματα στις εκλογές είναι μια επικίνδυνη διαδικασία, με σοβαρές συνέπειες στη κοινωνία μας.

Από το Γραφείο Τύπου της Παράταξης