1ο βραβείο στο Ντάργουιν μεταξύ 16 υποψηφίων πόλεων της Αυστραλίας για το project υποδοχής των Ελλήνων.

1032

Την προηγούμενη εβδομάδα το Ντάργουιν, η αδελφοποιημένη πόλη με την Κάλυμνο, κέρδισε σε εθνικό επίπεδο Αυστραλίας, ένα πολύ σημαντικό και τιμητικό βραβείο για το καλύτερο και αρτιότερο project που παρουσίασε στον τομέα της υποδοχής Ελλήνων για τα 3 τελευταία χρόνια.

Το Ντάργουϊν μεταξύ των 16 αδελφοποιημένων Πόλεων σε όλη την Αυστραλία  πήρε το πρώτο βραβείο για το καλύτερο project.

%ce%ad%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%b9%ce%bd

Το project αυτό αφορούσε στον τρόπο υποδοχής,ενημέρωσης και ένταξης των Ελλήνων στο Ντάργουιν που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια.

Συγκεκριμένα οργανώθηκε στην Ελληνική Σχολική αίθουσα ημερίδα παροχής πληροφοριών και ενημέρωσης των Καλυμνίων που μετανάστευαν στο Ντάργουιν.

Στην ημερίδα ήταν προσκεκλημένες Κυβερνητικές Υπηρεσίες που παρείχαν τις απαραίτητες οδηγίες για την απρόσκοπτη εγκατάσταση και προσαρμογή στη ζωή του Ντάργουιν.

Για το project αυτό χρειάστηκε σκληρή εργασία, οργάνωση και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων Κυβερνητικών Υπηρεσιών ,της Δημάρχου του Ντάργουιν Κατρίνα Fong Lim αλλά και του συμπατριώτη μας Τόνυ Μιαούδη ,Προέδρου της Επιτροπής αδελφοποίησης.

Σε όλους του παραπάνω η «ND News» εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες σε θέματα συνεργασίας.

Οι φωτογραφίες είναι από την πρόσφατη επισκεψη στην Κάλυμνο της Δημάρχου του Ντάργουιν Κατρίνα Fong Lim με τον συμπατριώτη μας Τόνυ Μιαούδη ,Προέδρου της Επιτροπής αδελφοποίησης.

%cf%84%ce%bf%ce%bd%cf%85-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%82
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός