Η πλήρης αγγελία 2 προσλήψεων επιστημονικού προσωπικού για το ΚΕΘΕΑ στην Κάλυμνο.

1694

Παραθέτουμε παρακάτω την πλήρη αγγελία του KΕΘΕΑ με την οποία ανακοινώνει την πρόσληψη δύο ατόμων θεραπευτικού προσωπικού, για την Κάλυμνο, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου θα παρέχει υπηρεσίες με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 12 μηνών, με δυνατότητα παράτασης έως 4 επιπλέον έτη.
Ειδικότητες:
Π.Ε. ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ή ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ/ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Να σημειώσουμε ότι οι προσλήψεις αυτές γίνονται στα πλαίσια της χορηγίας του συμπατριώτη μας Γιάννη Χαλίκου για τη λειτουργία του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων(ΚΕΘΕΑ) στην Κάλυμνο.

Ο συμπατριώτης μας και σύγχρονος ευεργέτης της Καλύμνουμ ανέλαβε την υποχρέωση της κάλυψης όλων των εξόδων πρόσληψης, μισθοδοσίας και ασφάλισης του αναγκαίου Επιστημονικού προσωπικού που θα στελεχώσει την δομή στην Κάλυμνο.

Να θυμίσουμε ότι την  Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016  ο Διευθυντής του ΚΕΘΕΑ Βασίλης Γκιτάκος μετέβη στην Ψέριμο όπου βρισκόταν για ολιγοήμερη ξεκούραση ο Γιάννης Χαλίκος και υπέγραψαν τη  σχετική σύμβαση με την οποία ο συμπατριώτης μας μεγάλος χορηγός, αναλαμβάνει  την κάλυψη όλων των δαπανών για το επιστημονικό προσωπικό για μία 5ετία.

Με τους πλέον μέτριους υπολογισμούς ο Γιάννης Χαλίκος θα διαθέσει ένα ποσό της τάξεωςτων 200.000 ευρώ. Δηλαδή ετησίως η δαπάνη θα ξεπερνά τις 40.000 ευρώ .

Παρών στην υπογραφή της σύμβαση ο Δήμαρχος Ι. Γαλουζής και μέλη της επιτροπής Φίλων του ΚΕΘΕΑ.

Παραθέτουμε την  πλήρη αγγελία όπως αυτή μας διαβιβάστηκε για καταχώρηση από την Γραμματεία ΚΕΘΕΑ Αριάδνη.

Να σημειώσουμε ότι όλη η προκήρυξη θα αναρτηθεί στην έντυπη έκδοση της «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ» του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου 2016

%ce%ba%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%b1

%ce%ba%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%b1-%ce%b4%cf%85%ce%bf
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός