Ο Μιχάλης Κόλιας διαψεύδει ότι ο Δήμος Λέρου αγόρασε 240 κλιματιστικά για το Κέντρο Υποδοχής προσφύγων.

1407

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας τους ισχυρισμούς του προέδρου του κόμματος «Ποτάμι» κ. Σταύρου Θεοδωράκη χθες στην συζήτηση που έγινε στη Βουλή, σύμφωνα με τους οποίους ο δήμος Λέρου πλήρωσε την αγορά και την τοποθέτηση 240 κλιματιστικών στον χώρο του Κέντρου υποδοχής προσφύγων και μεταναστών Λέρου.

Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση και προς τον πρόεδρο του κόμματος «Ποτάμι» κ. Θεοδωράκη ζητά την αποκατάσταση της αλήθειας  αναφέροντας τα εξής

«Με αφορμή την τοποθέτηση στη συνεδρίαση της Βουλής, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, του αρχηγού του κόμματος «Ποτάμι», ότι πληροφορήθηκε από τον πρόεδρο Ξενοδόχων Λέρου πως ο δήμος Λέρου πλήρωσε την αγορά και τοποθέτηση 240 κλιματιστικών στο χώρο του Κέντρου Υποδοχής Προσφύγων Μεταναστών Λέρου, προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας ενημερώνουμε ότι ο δήμος Λέρου δεν έχει καταβάλλει κανένα ποσό για αγορά και τοποθέτηση κλιματιστικών στο εν λόγω Κέντρο Υποδοχής. Ο δε βιολογικός καθαρισμός, ύστερα από εργασίες που έγιναν, λειτουργεί κανονικά χωρίς καμία δαπάνη του δήμου.»

Παρακαλούμε τον κ. Θεοδωράκη αναφέρει στην ίδια επιστολή ο δήμαρχος Λέρου «να ελέγχει και να διασταυρώνει τις πληροφορίες που δέχεται ως έγκριτος δημοσιογράφος και μετά να τις παρουσιάζει στο ναό της δημοκρατίας που είναι η βουλή των Ελλήνων. Ο δε πληροφοριοδότης πρόεδρος των Ξενοδόχων καλό θα είναι να είναι καλύτερα ενημερωμένος ως πρόεδρος και ως εργολάβος.»