Ο Νίκος Κουρκούλης μιλά για τη ζωή στην Αυστραλία.

2093

Καλεσμένος στην πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» ήταν ο Νίκος Κουρκούλης την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.

Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τους λόγους που τον οδήγησαν να φύγει μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου για την Αυστραλία «Δεν πήγαμε εξαρχής για να μείνουμε, πήγαμε για να δοκιμάσουμε την τύχη μας σε ένα περιβάλλον ασφαλές, το οποίο είχα δημιουργήσει γιατί έχω έναν κουμπάρο εκεί, οπότε είχα κάποιες προδιαγραφές, δεν πήγα έτσι ξαφνικά σε ένα μέρος.

Είχα μια χρυσή δεκαετία από το 1996 έως το 2006, αλλά όλες οι καριέρες παρουσιάζουν μια φυσιολογική πτώση. Είχα και μια απουσία δύο ετών λόγω προβλημάτων υγείας. Από το 2004 και μετά που ουσιαστικά ξεκίνησα ξανά μέχρι το 12’ και 14’ που έφυγα, ανάμεσα σε αυτά τα δέκα χρόνια θα τα μοιράσουμε σε δύο πενταετίες.

Η πρώτη ήταν αποδοτική, αλλά μετά άλλαξαν τα πράγματα. Αλλά δεν είχα πρόβλημα επιβίωσης γιατί εμείς δουλεύουμε την καριέρα μας, όλα από εμάς εξαρτώνται. Ήρθε το 2009 και η γέννηση του παιδιού μας και ψαχνόμουν για να έχω μια δεύτερη πηγή εσόδων και να πραγματοποιήσω κι ένα όνειρο που είχα στο μυαλό μου, να δημιουργήσω κάτι στο χώρο της εστίασης ή κάπου άλλου».

ΠΗΓΗ:www.fthis.gr της  Στέλλας Μιχαλέα

Δείτε το σχετικό video,όπυ κάνει και αναφορά στους Καλύμνιους του Ντάργουιν πατώντας εδώ