Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών για την 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία.

1082

 

Από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Ο ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Το Σάββατο 1 Οκτώβρη, εμείς υποδεχθήκαμε  μεγαλόπρεπα ,στο τόπο μας τη Φλόγα της Αγάπης , της Ανθρωπιάς και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης !

Ο  θεσμικός  συνδιοργανωτής  της Λαμπαδηδρομίας μας , η   Ένωση Γονέων όλων των Σχολείων με επικεφαλής τον Πρόεδρο -Γυμναστή   Γιάννη Τσαγκάρη και όλους τους Προέδρους των Συλλόγων Γονέων έδωσαν το δικό τους ζωντανό  παρόν με τη μεγαλειώδη   συμμετοχή   Παιδιών,  Εκπαιδευτικών ,  Γονέων και Φίλων .

Οι  Ναυτοπρόσκοποι  του 1ου Συστήματος Καλύμνου   με Αρχηγό  τον Γιώργο Κάτρη και υπαρχηγό τη Ματίνα Θεοδοσίου, με  τον «πρωτοπόρο», τη βάρκα τους, μετέφεραν στο λιμάνι  τη Φλόγα και οι ίδιοι, με αντιπροσωπεία των Παιδιών  του Κέντρου  Δημιουργικής  Απασχόλησης  ΑΜΕΑ ,   άναψαν  τη  Φλόγα  στο Βωμό έξω από το Αναγνωστήριο.

Από τη μαθήτρια  της Μουσικής Σχολής της κ.  Ιωάννας  Μελά  ακούστηκε ο ¨Ορκος    του Εθελοντή  Αιμοδότη  και στη συνέχεια, η κ. Μελά   με μαθητές της , μας   χάρισαν  εξαιρετικά    μουσικά   ακούσματα  με θέμα την «αγάπη»   που συνόδεψαν με κιθάρα και πιάνο .

Με πρωτοβουλία του 2ου Δημοτικού Σχολείου  τα παιδιά έγραψαν  πάνω σε χάρτινες καρδούλες και σταγόνες  μηνύματα  ευαισθητοποίησης   και ενημέρωσης   και τα μοίρασαν σε όλα τα παιδιά.

Οι αθλητικοί Σύλλογοι ,όπως πάντα πρόθυμοι, συμμετείχαν με αντιπροσωπείες, παρά το γεγονός πως  ένα μέρος των αθλητών  μαζί με τους Γυμναστές τους   απουσίαζαν  στους Αιγαιοπελ αγίτικους  αγώνες.

Τα  παιδιά    της ομάδας   μπάσκετ   Ε.Α.Κ.Α  με επικεφαλής τον Πρόεδρο τον κ. Γιάννη  Καρδούλια

Τα παιδιά της Ακαδημίας Μπάσκετ      με επικεφαλής  τον  Πρόεδρο  κ.Μιχάλη Τρικοίλη

Αντιπροσωπεία των παιδιών του Ναυτικού Ομίλου,  με επικεφαλής τον  Προπονητή τους  κ.Μιχάλη   Γλυνάτση.

Τα παιδιά  της ομάδας «ΑΠΟΛΛΩΝ» του τένις με επικεφαλής την  κ. Χατζηδάκη- Ράκου Σοφία

Τα παιδιά  του  αθλητικού Συλλόγου « ΚΑΛΥΜΝΟΣ» με επικεφαλής  τον κ. Γεώργιο Τσουκαλά

Τα  παιδιά του Αθλητικού Συλλόγου « ΑΤΛΑΣ»  με επικεφαλής τον κ. Μικέ Κουλιανό

Η   εκδήλωση  φιλοξενήθηκε   στο χώρο του Αναγνωστηρίου και ιδιαίτερα ευχαριστούμε  τον Πρόεδρο   κ. Παναγιώτη Γιαμαίο  .

Τα μπλουζάκια και τις δάδες, μας  χάρισε η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ (Π.Ο.Σ.Ε.Α) .

Χορηγοί     επικοινωνίας  :  το ΑΙΓΑΙΟ  ΤV    και     η  ηλεκτρονική  εφημερίδα  KALYMNOSOLA

Μέγας  Χορηγός μας    ο    κ.  ΓΙΑΝΝΗΣ  ΑΝΤ.  ΧΑΛΙΚΟΣ

Τα Διοικητικά  Συμβούλια της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ « ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»  θεωρούμε  υποχρέωσή μας  να συγχαρούμε και να  ευχαριστήσουμε    Ολους τους συντελεστές αυτής της ξεχωριστής  Γιορτής!
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός