Στη Λέρο περισσότερα από 120 σκάφη και 1500 περίπου ιστιοπλόοι στα πλαίσια του 28ου Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Bodrum Cup.

914

Στη Λέρο βρίσκονται από χτες περισσότερα από 120 σκάφη και 1500 περίπου ιστιοπλόοι, που κατέφτασαν στο νησί μας από τα απέναντι παράλια, με αφορμή τη διεξαγωγή του 28ου  Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Bodrum Cup.

Ο Δήμαρχος Λέρου  Μιχάλης Κόλιας απένειμε τιμητική πλακέτα στο δήμαρχο Bodrum, την οποία παρέλαβε η σύζυγος τους και στον πρόεδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Bodrum Cup. Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων και Λέρικο γλέντι με χορούς που παρουσίασε ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Παναγιά του Κάστρου».

Ο Δήμαρχος Λέρου, ευχαριστεί τον πρόεδρο και τα μέλη της ναυτιλιακής εταιρείας KALYMNA YACHTING LTD, για τη συμβολή τους στην τουριστική προβολή της Λέρου. Επίσης, ευχαριστεί το Αστυνομικό Τμήμα, το Τελωνείο και το Λιμεναρχείο Λέρου για την πολύτιμη συμβολή τους στο διαβατηριακό έλεγχο των ιστιοπλόων, τον πρόεδρο της πετρελαϊκής εταιρείας ARGO, την πρόεδρο του Συλλόγου «Η Παναγιά του Κάστρου» κα Κοκκίνη, αλλά και γενικά όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη οργάνωση του Bodrum Cup.

Η δημοτική αρχή, συνεχίζει να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες, που σκοπό έχουν την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης τους νησιού μας, αναδεικνύοντας παράλληλα τη θέση που του αξίζει στην τουριστική αγορά
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός