Το “παρθενικό” δρομολόγιο αεροσκάφους της  Astra Airlines στο αεροδρόμιο Καλύμνου.

5010

Το “παρθενικό” της δρομολόγιο πραγματοποίησε  με αεροσκάφος  ΑΤR 42-300 χωρητικότητας 48 θέσεων,  η εταιρεία  Astra Airlines σήμερα Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στο αεροδρόμιο Καλύμνου.

Η Astra Airlines  για την περίοδο από 1 Οκτωβρίου 2016 έως 30 Σεπτεμβρίου 2020 ανέλαβε την εκτέλεση των δρομολογίων Αθήνα -Κάλυμνος και αντίστροφα μετά τη διαγωνιστική διαδικασία για την εκμετάλλευση της εν  λόγω τακτικής αεροπορικής γραμμής που μέχρι τώρα εξυπηρετούσε η Olympic Air.

 Στην προγραμματισμένη ώρα,στις 7.10 σήμερα το πρωί,  το αεροσκάφος  τύπου ΑΤR 42-300 της Astra Airlines, μετά από μία αναγνωριστική πτήση πάνω από το διάδρομο. προσγειώθηκε στη συνέχεια στο αεροδρόμιο Καλύμνου.

Το αεροπλάνο στην πρώτη του αυτή πτήση από Αθήνα για Κάλυμνο, δεν μετέφερε επιβάτες. ενώ από Κάλυμνο για Αθήνα μετέφερε τους πρώτους 9 επιβάτες.

Να σημειώσουμε ότι υπήρξε μία καθυστέρηση  45 λεπτών στην αναχώρηση του αεροσκάφους για Αθήνα, λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε στο Check-in των εισιτηρίων.

Να σημειώσουμε ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου της Skyserv με ευθύνη της οποίας γίνεται η διαδικασία και δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση  η Astra Airlines  

Video  με πλάνα με το παρθενικό δρομολόγιο του  αεροσκάφος  ΑΤR 42-300 της  Astra Airlines στο αεροδρόμιο Καλύμνου θα αναρτήσουμε σε επόμενη ενημέρωση

Αναλυτικό ρεπορτάζ με τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στην αεροπορική σύνδεση της Καλύμνου, μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ καθώς και στην έντυπη έκδοση της «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ» του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου 2016 που κυκλοφορεί.

Φωτογραφίες από το την άφιξη του αεροσκάφους ΑΤR 42-300  της εταιρείας  Astra Airlines στο αεροδρόμιο Καλύμνου.%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b4%cf%85%ce%bf

%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b1

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός