Δεν άντεξε την αδικία ο Καλυμνιακής καταγωγής πρωταθλητής στο Bodybuilding Γιάννης Μάγκος και αντέδρασε στρεφόμενος κατά των κριτών έναν εκ των οποίων χτύπησε.

4662

Ο Γιάννης Μάγκος ο Καλυμνιακής  καταγωγής  πρωταθλητής στο Bodybuilding,που διαμένει στη Ρόδο, δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από το γεγονός ότι πήρε τη δεύτερη θέση στο IFBB  Diamond Cup που έγινε στο Γαλάτσι.

Θεώρησε τον εαυτό του αδικημένο, έχασε την ψυχραιμία του και αντέδρασε στρεφόμενος κατά των κριτών ,έναν εκ των οποίων μάλιστα χτύπησε ρίχνοντάς το στο έδαφος.

Ο Καλυμνιακής καταγωγής πρωταθλητής την Παρασκευή (25/11) είχε αναδειχθεί πρώτος στην κατηγορία του όπως και το Overall του 22ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες που είχε διεξαχθεί επίσης στο Γαλάτσι.

Έτσι, μετά την απόφαση ότι εκείνος είναι 2ος και 1ος ο Χρήστος Πιστόλας τα… πήρε στην κυριολεξία φωνάζοντας «Πώς είναι δυνατόν χθες πρώτος και σήμερα δεύτερος;»και “Πως γίνεται αυτό;” αντιδρώντας με τον τρόπο που βλέπετε στο videο.

Το περιστατικό παρά την μεγάλη ένταση που είχε,  έληξε ευτυχώς λίγα λεπτά αργότερα, με την αποχώρηση του Γιάννη Μάγκου από τον χώρο.