Δόθηκε παράταση ολοκλήρωσης του έργου της εκβάθυνσης στον εξωτερικό μόλο Καλύμνου μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2016.

1223

Με απόφαση του το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου που λήφθηκε στη συνεδρίαση του, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, εγκρίθηκε παράταση ολοκλήρωσης του έργου «ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΉΝΕΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ,ΛΟΓΩ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΟΙΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ».

Πρόκειται για το έργο εκβάθυνσης στον εξωτερικό μόλου Καλύμνου και η παράταση που δόθηκε για την ολοκλήρωση του έργου, είναι μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2016.

Να θυμίσουμε  ότι η δημοπράτηση του έργου της εκβάθυνσης πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαίου 2016,αλλά καθυστέρησε η υπογραφή της σύμβασης και η έναρξη του έργου, λόγω της προσέγγισης στον εξωτερικό μόλο το δίμηνο Ιουλίου –Αυγούστου το πλοίου «ΚΡΗΤΗ 1».

Η  σύμβαση για την εκβάθυνση στον εξωτερικό μόλο Καλύμνου υπογράφηκε την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2016 .

Τη σύμβαση υπέγραψαν εκ μέρους του ΔΛΤ Καλύμνου ,ο Πρόεδρος Σακελλάρης Τηλιακός και εκ μέρους την αναδόχου εταιρείας 3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ ο Νικόλαος Κρούσκος.

Σύμφωνα με τις συμβατικές υποχρεώσεις  το έργο θα έπρεπε να ολοκληρωθεί εντός 2 μηνών από την υπογραφή της σύμβαση ήτοι μέχρι 31 Οκτωβρίου 2016.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης,  διαπιστώθηκε ότι λόγω μεταβολής του ΦΠΑ, υπήρχε υπέρβαση από τις 100.000 ευρώ κατά 700 ευρώ και υπογράφηκε νέα τροποποιημένη σύμβαση και με ολοκλήρωση του έργου στις 27 Νοεμβρίου 2016.

Με την παράταση που δόθηκε το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2016.

Ας ελπίσουμε ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά,το έργο να ολοκληρωθεί  και δεν θα βρεθεί κάποιο νέο  εμπόδιο.