Επέστρεψε ακμαιότατος και μάχιμος ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης μετά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

3630

Επέστρεψε στην Κάλυμνο την περασμένη Παρασκευή βράδυ, 18 Νοεμβρίου 2016,  ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης μετά την περιπέτεια υγείας που είχε .

Να Θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Διακομιχάλης την  Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016  υποβλήθηκε σε επέμβαση αορτοστεφανιαίας παράκαμψης- μπάι πας (By Pass) στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Μετά το στάδιο ανάρρωσης, ο Δημήτρης Διακομιχάλης επέστρεψε στην Κάλυμνο και από σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016, επανήλθε στην εργασία του, ενώ δεν παρέλειψε να εκπληρώσει και τα καθήκοντα του ως επικεφαλής της Ελάσσονος αντιπολίτευσης και παραβρέθηκε στη δοξολογία για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το Δημήτρη Διακομιχάλη συναντήσαμε στον χώρο  εργασίας του στο Τεχνικό του Γραφείο, σε πλήρη δράση, ακμαιότατο και μάχιμο ,όπως και ο ίδιος μας δήλωσε.

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης μέσα πό τις στήλες του kalymnos-news.gr θέλησε για μία ακόμη φορά  να εκφράσει τις εγκάρδιες και ευγνώμονες ευχαριστίες του σε όλους,φίλες και φίλους,συμπατριώτες και μη, επώνυμους και ανώνυμους των οποίων το ενδιαφέρον και η αγάπη περίσσεψε στην περιπέτεια αυτή της υγείας του.

 Η φωτογραφία είναι σημερινή από το Τεχνικό του Γραφείο.