Η απονομή πτυχίων στους αποφοιτήσαντες της Σχολής Δυτών Καλύμνου.

4837

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Νοεμβρίου 2016,Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι η τελετή απονομής πτυχίων σε 24 νέους δύτες και η επίδοση βεβαιώσεων  σε 10 νέους Επιτηρητές, που φοίτησαν στην Σχολή Δυτών Καλύμνου, την φετινή εκπαιδευτική περίοδο που ξεκίνησε στις 5 Οκτωβρίου 2016 και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Η διάρκεια της φοίτησης στη Σχολή για την απόκτηση του πτυχίου ήταν 40 εργάσιμες ημέρες και φοίτησαν σε αυτή την εκπαιδευτική περίοδο, συνολικά 35 σπουδαστές εκ των οποίων ο ένας δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του

Από τους εκπαιδευόμενους οι 24 ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις σπουδές τους  ως δύτες και τους απονεμήθηκε το πτυχίο του δύτη  και 10 ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις σπουδές τους ως επιτηρητές και έλαβαν την προβλεπόμενη βεβαίωση του επιτηρητή.

%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%b4%cf%85%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b7-%ce%b4%cf%85%ce%bf

Στην τελετή απονομής των πτυχίων παρόντες ήταν ο Διοικητής της Σχολής Δυτών Λιμενάρχης Καλύμνου Πλωτάρχης Ιωάννης Καρατζιούνης, ο Υποδιευθυντής της Σχολής και Υπολιμενάχρης , Πλωτάρχης  Θεόφιλος Τσαγκάρης,ο αρχιεκπαιδευτής Πλωτάρχης Π.Ν. Άγγελος Κουφός, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Ζαίρης και  Μικές Ρήγας, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερεαικού Συμβουλίου Κώστας Σταυλάς, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιάννης Μαρίνος ,ο αντιπρόεδρος τςη ΑΝΕΚ Γ.Παντελής εκπαιδευτές της σχολής, αλλά και συγγενικά πρόσωπα των αποφοιτησάντων.

%ce%b1%ce%bb%cf%86%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%b1

Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς έγινε η απονομή των πτυχίων.

Να σημειώσουμε ότι η Σχολή Δυτών Καλύμνου, είναι η μοναδική δημόσια Σχολή που λειτουργεί στην Ελλάδα και πιστοποιεί δύτες.

Ο αριθμός των εκπαιδευομένων στην φετινή εκπαιδευτική περίοδο , ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ήταν ο μεγαλύτερος των τελευταίων ετών και οι εγκεκριμένες θέσεις υπερκαλύφθηκαν, γεγονός που καταδεικνύει τη δυναμική της Σχολής Δυτών Καλύμνου και καθιστά επιβεβλημένη τη συνέχιση της λειτουργίας της.

Κλείνοντας να συγχαρούμε τους αποφοιτήσαντες και τους Εκπαιδευτές τους και  να επαναλάβουμε την ευχή του Αρχιεκπαιδευτή τους Πλωτάρχη Π.Ν. Άγγελου Κουφού «πολλές, καλές βουτιές και ασφαλείς αναδύσεις. Και  όσοι δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά ως δύτες καλά κέρδη»

Δείτε φωτορεπορτάζ από τον επίδοση των πτυχίων από τον φακό του kalymnos-news.gr.

Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για μεγέθυνση:

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός