Στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου ο Θέμελης!!

1821

Από την είσοδο του Δημαρχείου όπου με κιθάρα έκανε μία πρωτότυπη διαμαρτυρία για τα στέγαστρα, ο  γνωστός επιχειρηματίας Θέμελης Καμπουράκης, την περασμένη Τρίτη βρέθηκε να κάθεται στις θέσεις των Δημοτικών συμβούλων της Παράταξης του Ι.Μαστροκούκου.

%ce%ba%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b9%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%b1

Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι προσεχώρησε στην Παράταξη του Ι.Μαστροκούκου ,ούτε ότι ήθελε να διαμαρτυρηθεί  για τα στέγαστρα και τα πρόστιμαμ κάνοντας κατάληψη των εδράνων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Απλά ήταν περασμένη η ώρα,  η πολύωρη συνεδρίαση του ΔΣ βρισκόταν στο τέλος της , ο Θέμελης όρθιος παρακολουθούσε για 5 ώρες τις ατέρμονες συζητήσεις ,κουράστηκε και βρήκε άδεια θέση και κάθισε να ξαποστάσει.

(Από ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ)