Συνάντηση Δημάρχου Καλυμνίων Ι.Γαλουζή με τους σπουδαστές της Σχολής Δυτών της Καλύμνου

930

Συνάντηση  με τους σπουδαστές της Σχολής Δυτών της Καλύμνου, καθώς και τον εκπαιδευτή τους πλωτάρχη  Άγγ. Κουφό, είχε την Τρίτη 22/11/2016 στο γραφείο του στο Δημοτικό Μέγαρο, ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι  ο αριθμός των εκπαιδευομένων στην τρέχουσα  εκπαιδευτική περίοδο  ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και οι εγκεκριμένες θέσεις υπερκαλύφθηκαν, γεγονός που αποδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον τόσο των συμπατριωτών μας -όσο και άλλων ενδιαφερομένων από όλη την επικράτεια- για φοίτηση στη Σχολή Δυτών Καλύμνου, η οποία είναι η μοναδική δημόσια Σχολή του είδους στην Ελλάδα.

Μετά από την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος των 40ημερών, η Σχολή Δυτών έφερε σε πέρας τις εργασίες της και οι εκπαιδευόμενοι όσο και οι εκπαιδευτές τους ευχαρίστησαν στη συνάντηση αυτή τον κ.  Δήμαρχο, για τη συνολική στήριξη εκ μέρους του Δήμου, αναφορικά με  τη λειτουργία της Σχολής.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι τόνισαν το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει κάθε χρόνο για φοίτηση στη Σχολή Δυτών, καθώς και ορισμένα  λειτουργικά ζητήματα τα οποία απαιτούν αντιμετώπιση, προκειμένου η Σχολή να μπορέσει να καλύψει τις αιτήσεις όλων των ενδιαφερομένων για την επόμενη διδακτική περίοδο και να αναβαθμίσει τη γενικότερη λειτουργία της.