Αυξημένη η προσέλευση στο ΓΕΦ Καλύμνου για επιστροφή πινακίδων οχημάτων και δικύκλων.

950

Αυξημένη είναι η προσέλευση στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) στην Χώρα Καλύμνου, για την επιστροφή πινακίδων οχημάτων και δικύκλων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr αναμένεται ο τελικός συνολικός αριθμός  των πινακίδων οχημάτων και δικύκλων που θα κατατεθούν το 2016, να είναι μεγαλύτερος  από τα προηγούμενα χρόνια.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι σήμερα μεσημέρι 28 Δεκεμβρίου 2016 έχουν κατατεθεί στο ΓΕΦ Καλύμνου 250 πινακίδες οχημάτων και 131 δικύκλων. Τις επόμενες ημέρες ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ, αφού συνήθως η πλειονότητα των ιδιοκτητών που έχουν αποφασίσει να επιστρέψουν τις πινακίδες, το αφήνουν για την τελευταία στιγμή.

Να θυμίσουμε ότι από τα στοιχεία του αρχείου που τηρεί το kalymnos-news.gr το 2015 επιστράφηκαν συνολικά  420 πινακίδες (289 πινακίδες διαφόρων οχημάτων και 131 πινακίδες δικύκλων).

Επίσης  το 2014 συνολικά είχαν κατατεθεί 420 πινακίδες αλλά με τα οχήματα να είναι περισσότερα . Συγκεκριμένα είχαν κατατεθεί 324 πινακίδες οχημάτων και 96 δικύκλων.

Η οικονομική κρίση έχει εξαναγκάσει αρκετούς κατόχους οχημάτων αλλά και  δικύκλων, στα πλαίσια περιορισμού των εξόδων τους, να προχωρήσουν στην απόσυρση τους ,προσωρινή ή οριστική.

 

%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%82-2016-%ce%b5%ce%bd%ce%b1

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός