Επειγόντως κλιμάκιο του Δήμου Καλυμνίων στην Ψέριμο για την προκατασκευασμένη κατοικία (τύπου τροχοβίλας) που στήθηκε από ιδιώτη.

3307

Η πληροφορία ότι ιδιώτης μετέφερε σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, προκατασκευασμένη κατοικία (τύπου τροχοβίλας) στην Ψέριμο, σήμανε συναγερμό για τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Καλυμνίων.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα μας πατώντας εδώ

Ο Δήμαρχος Ι.Γαλουζής μόλις έλαβε γνώση του περιστατικού, έκανε καταγγελία στο ΑΤ Καλύμνου. Άμεσα κλιμάκιο του Δήμου Καλυμνίων στο οποία συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Ζαίρης και Μικές Ρήγας ,ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τρικοίλης , δημοτικός αστυνόμος και αστυνομικό όργανο  του ΑΤ Καλύμνου, μετέβησαν στην Ψέριμο .

Ο ιδιοκτήτης της τροχοβίλας δεν βρέθηκε στο χώρο, και αναζητείται στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Από το Αστυνομικό όργανο  πραγματοποιήθηκε αυτοψία και ξεκίνησαν οι διαδικασίες άσκησης δίωξης στον ιδιοκτήτη της τροχοβίλας για κατάπατηση δημοτικού χώρου.

 Να επισημάνουμε  ότι εκτός της καταπάτησης, οποιαδήποτε τοποθέτηση προκατασκευασμένης κατοικίας στην Ψέριμο, ακόμη και σε ιδιόκτητο χώρο, δεν επιτρέπεται και αποτελεί σοβαρή πολεοδομική παράβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnος-news.gr θα προχωρήσουν και οι διαδικασίες κατάσχεσης της τροχοβίλας.

Στις φωτογραφίες ο χώρος όπου τοποθετήθηκε η τροχοβίλα στην Ψέριμο.

%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%bf%ce%b2%ce%b9%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%88%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bc%ce%bf

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός