Η ανακοίνωση και το πρόγραμμα για την επίσκεψη των Δημάρχων Καλυμνίων και Χάλκης στο Τάρπον Σπρίνγκς.

1187

Το Τάρπον Σπρίνγκς προετοιμάζεται για την 111η επέτειο της εορτής των Θεοφανείων στiς 6 Ιανουαρίου 2017 αλλά και για τις εκδηλώσεις προς τιμή των 2 Δημάρχων Καλύμνου και Χάλκης που είναι προσκεκλημένοι  του συμπατριώτη μας Δημάρχου Κρις Αλαχούζου.

Παραθέτουμε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση του Δημάρχου του Τάρπον Σπρινγκς αλλά και το πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Η πόλη του Τάρπον Σπρινγκς θα φιλοξενήσει προσωπικότητες από τις αδελφοποιημένες πόλεις  της Καλύμνου και της Χάλκης, για την 111η επέτειο της εορτής των Θεοφανείων.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλέξιος της Ατλάντα θα εορτάσουν τα Θεοφάνεια στο Τάρπον Σπρινγκς.

Πριν από την γιορτή των Θεοφανείων στις 6 Ιανουαρίου, το 2017, ο Chris Αλαχούζος, Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς, θα τιμήσει το Δήμαρχο της Καλύμνου Ιωάννη Γαλουζή και τον Δήμαρχο της Χάλκης, Μιχάλη Πατρό, με τα κλειδιά της πόλης.

Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017 στις 15:00 στο γραφείο του δημάρχου στο Δημαρχείο, 324 Τάρπον Σπρινγκς, Φλόριντα.

Επίσης παρόντες στην τελετή στις 4 Ιανουαρίου θα είναι η Γενικός Πρόξενος της Ελλάδα, Αδαμαντία Κλώτσα καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από την Κάλυμνο και τα μέλη από το Διοικητικό Συμβούλιο των Επιτρόπων του Τάρπον Σπρινγκς .

Οι Δήμαρχοι της Καλύμνου και της Χάλκης θα παρακολουθήσουν τη γιορτή των Θεοφανίων στο Τάρπον Σπρινγκς στις 6 Ιανουάριο και θα παραστούν  επίσης στην συνάντηση Αδελφών Πόλεων, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου για να συζητήσουν πώς η συνεργασία των αδελφοποιημένων πόλεων  μπορεί να ενισχυθεί μέσω των ανταλλαγών στους τομείς της εκπαίδευσης, του πολιτισμού καθώς και την οικονομική ανάπτυξη.

%cf%84%ce%b1%cf%81%cf%80%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός