Θύμα απατεώνα έπεσε μοναχή Μοναστηριού της Καλύμνου.

4880

Θύμα απατεώνα έπεσε μοναχή  μοναστηριού της Καλύμνου.

Σύμφωνα με πληροφoρίες του kalymnos-news. gr, άγνωστος τηλεφώνησε στις 6 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα εορτής του Αγίου Νικολάου ,σε Μοναστήρι της Καλύμνου και μίλησε με την εν λόγω μοναχή η οποία τυγχάνει υπεύθυνη διαχείρισης, ενημερώνοντάς την, ότι προτίθεται να κάνει μία σημαντική χρηματική δωρεά στο Μοναστήρι ,τα χρήματα δε αυτά  θα σταλούν μέσω συγκεκριμένης Τράπεζας και για το λόγο αυτό της είπε, έχει ήδη έλθει σε συνεννόηση με την Μητρόπολη.

Στη συνέχεια ζήτησε από την μοναχή  να μεταβεί στο Ταχυδρομείο για κατάθεση του ποσού των 5.000 ευρώ προκειμένου να προχωρήσει η δωρεά προς το Μοναστήρι.

Κατά τον χρόνο που η Μοναχή βρισκόταν στο Ταχυδρομείο, επικοινώνησε  ο απατεώνας που μίλησε μαζί της ,αλλά και με την υπάλληλο, η οποία θα διεκπεραίωνε την κατάθεση.

Μόλις ο άγνωστος απατεώνας, που βρισκόταν σε ταχυδρομικό κατάστημα των Αθηνών,  διαπίστωσε ότι η κατάθεση πραγματοποιήθηκε ,προχώρησε άμεσα στην παραλαβή των 5.000 ευρώ και εξαφανίστηκε.

Βέβαια στη συνέχεια  ήταν θέμα χρόνου, για να διαπιστωθεί ότι επρόκειτο για απάτη η οποία καταγγέλθηκε στο ΑΤ Καλύμνου που διενεργεί έρευνα για την υπόθεση.

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός