Μεγάλα προβλήματα και στην Κάλυμνο από τη συνεχιζόμενη απεργία της ΠΝΟ και με τους νησιώτες “στο ίδιο έργο θεατές”.

1128

Ο αποκλεισμός της νησιωτικής χώρας λόγω της απεργίας της ΠΝΟ που συνεχίζεται μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής επιδεινώνει τα προβλήματα, μέρα με την ημέρα.

Ήδη τα προβλήματα ξεκίνησαν στην Κάλυμνο, αφού  είναι πλέον δυσχερής  η τροφοδοσία της τοπικής αγοράς,  με τις νταλίκες φορτωμένες με διάφορα προϊόντα να παραμένουν αποκλεισμένες στον Πειραιά.

Μάλιστα οι ελλείψεις σε πρώτες ύλες και  σε αγαθά πρώτης ανάγκης είναι ορατές, ενώ τα ράφια των καταστημάτων  τροφίμων σε αρκετά προϊόντα είναι άδεια.

Ενόψει μάλιστα της εορταστικής περιόδου, η  κατάσταση επιδεινώνει το πρόβλημα, αφού επηρεάζει και τα άλλα εμπορικά καταστήματα του νησιού, που αναμένουν να έλθουν τα εμπορεύματα που έχουν παραγγείλει.

Ταλαιπωρία υπάρχει και για το επιβατικό κοινό που θέλει να  ταξιδέψει ,αφού οι 3 αεροπορικές πτήσεις την εβδομάδα ,δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες ,ενώ η εύρεση θέσης μέσω Κω, είναι σχεδόν αδύνατη.

Και φυσικά το εύλογο  ερώτημα που τίθεται είναι,  κατά πόσο η συνεχιζόμενη απεργία της ΠΝΟ έχει σκοπό να πιέσει την Κυβέρνηση για την επίλυση των κατά τα άλλα δίκαιων αιτημάτων ή να ταλαιπωρήσει τους νησιώτες .

 Δυστυχώς οι νησιώτες για μία ακόμη φορά είναι «στο ίδιο έργο θεατές»

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός