Νεαρός ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση προκαλεί φθορές σε χώρο του Νοσοκομείου Καλύμνου.

3273

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr  σήμερα Πέμπτη 15 Νοεμβρίου τις απογευματινές ώρες, νεαρός πήγε στο  Νοσοκομείου Καλύμνου κατευθύνθηκε στον 1ο όροφο και παραβίασε την πόρτα του θαλάμου του νοσηλευτικού προσωπικού

Από τον θόρυβο που προκλήθηκε, το προσωπικό βάρδιας έτρεξε  στον χώρο  και αντίκρισε το νεαρό σε έξαλλη κατάσταση  να έχει προκαλέσει φθορές στους φοριαμούς που υπήρχαν στο χώρο και να κρατά μία τσάντα που είχε αφαιρέσει και περιείχε ατομικά είδη προσωπικού.

Το προσωπικό του Νοσοκομείου  τον παρεμπόδισε να συνεχίσει το καταστροφικό του έργου και να προβεί στην αφαίρεση φαρμάκων ή άλλων αντικειμένων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το νεαρό απομάκρυνε από το χώρο του Νοσοκομείου συγγενικό του πρόσωπο.

Άμεσα ενημερώθηκε ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου που προσήλθε στο χώρο καθώς και το ΑΤ Καλύμνου.

Σίγουρα το περιστατικό αυτό αναδεικνύει για μία ακόμη φορά το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού ασφαλείας στο Νοσοκομείο με αποτέλεσμα να παρατηρούνται κατά καιρούς διάφορα παρόμοια κρούσματα.