Ο ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ αν και προηγήθηκε με 3-0 της ΑΕ ΚΩ δεν κατάφερε να φύγει με τους 3 βαθμούς έχοντας σοβαρά παράπονα με το διατητή Φραγκιαδάκη.

1360

 

Επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών των 2 ομάδων μετά τη λήξη του αγώνα

 

Αν και μέχρι το 68ο λεπτό ο ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ προηγείτο με 3-0 στο ντέρπι με την ΑΕ ΚΩ και όλα έδειχναν ότι θα έκανε έναν εύκολο  περίπατο ,η ανατροπή ήλθε με την ΑΕ ΚΩ να πετυχαίνει 3 γκόλ σε διάστημα 25 λεπτών και να φεύγει από το Δημοτικό γήπεδο Καλύμνου με τον βαθμό της ισοπαλίας στο σημερινό αγώνα που ξεκίνησε στις12.30 το μεσημέρι.

Η αποβολή του Λελέκη στο 65ο  λεπτό και δύο σοβαρά λάθη του διαιτητή Φραγκιαδάκη που δεν είδε  δύο καταφανέστατα πέναλτυ υπέρ του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Ο Λελέκης που ήταν πολύ καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε και πολλές φορές ταλαιπώρησε  την αντίπαλη άμυνα, σε μια επιπόλαια κίνηση στο 65ο λέπτο όταν τράβηξε από πίσω αντίπαλο του, δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή του.

Αναφορικά με τα 2 πέναλτυ που μόνο ο «έμπειρος» διατητής  Φραγκιαδάκης δεν είδε, αν και έγιναν μπροστά του, είναι βέβαιο ότι αλλοίωσαν το  τελικό αποτέλεσμα που θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Στην πρώτη περίπτωση υπήρξε ανατροπή του Κλειδαρά μέσα στην περιοχή και στη δεύτερη περίπτωση μια καταφανέστατη απόκρουση με το χέρι παίκτη της ΑΕ ΚΩ μέσα την περιοχή της φιλοξενούμενης ομάδας , δύο κλασικές περιπτώσεις πέναλτι που πέρασαν απαρατήρητες για το διαιτητή και δεν δόθηκαν για τον ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟ

Βέβαια η κάκιστη διατησία  του Φραγκιαδάκη δεν σταμάτησε στο «πνίξιμο» των 2 πέναλτι, αλλά και σε κάποια φάουλ που «ανακάλυψε» σε βάρος του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ, έξω από την περιοχή του, σε απλές διεκδικήσεις παικτών. Μάλιστα με το τελευταίο φάουλ που έδωσε στις καθυστερήσεις σε βάρος του  ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ, η ΑΕ ΚΩ κατάφερε να πετύχει την ισοφάριση .

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ είχε τη σαφή υπεροχή, η οποία ήταν και αποτελεσματική ,αφού χωρίς να έχει μεγάλη απόδοση, σε ρυθμό ρελαντί κατάφερε να προηγηθεί με 2 γκόλ του Κάννη στο 20ο λεπτό και στο 33ο λεπτό με 2-0 ,που ήταν και το τελικό σκόρ του α΄ημιχρόνου.

Να σημειώσουμε ότι και στα 2 γκόλ είχε συμμετοχή ο πολύ καλός Κλειδαράς.

Η ΑΕ ΚΩ αρκέστηκε σε κάποιες αντεπιθέσεις.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ ξεκίνησε στο ίδιο μοτίβο και στο 60ο λεπτό σε ένα εξαιρετικό συνδυασμό και με τελικό αποδέκτη τον Φράγκο πέτυχε το 3ο γκολ και το 3-0.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ με μεγάλη άνεση θα ήταν ο νικητής ,στο 65ο λεπτό σε μία επιπόλαια ενέργεια του, ο Λελέκης πού μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ καλός ,τράβηξε από το παντελονάκι αντίπαλο του,  σε μια ακίνδυνη φάση και δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή του από τον αγώνα.

Η ΑΕ ΚΩ από εκείνο το σημείο, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικο πλεονέκτημα και με τις λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή σε βάρος του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ πέτυχε την ανατροπή.

Στο 68ο λεπτό μείωσε με τον Ζαίμι και οκτώ λεπτά αργότερα στο 76ο λεπτό ο Βασιλειάδης μείωσε  σε 3-2. Στις καθυστερήσεις 94ο λεπτό , ο Παπανικολάου σε απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-3

Να σημειώσουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών των 2 ομάδων και με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων δεν πήραν έκταση.

Ο διατητής του αγώνας Φραγκιαδάκης με σοβαρά λάθη, όπως περιγράψαμε παραπάνω, που αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Καλοί οι επόπτες.

%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%b9-%ce%b4%cf%85%ce%bf

%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%ce%bc%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b1

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός