Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου η εκδήλωση του Επιμελητηρίου στην Κάλυμνο για τα “κόκκινα δάνεια”

823

Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο παράρτημα του Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στη Κάλυμνο η άκρως ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ημερίδα με θέμα «Δάνεια – Τράπεζες: τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις» και θα είναι ανοικτή για όλο το κοινό.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε επιχειρηματίες και όχι μόνο και η θεματολογία της περιλαμβάνει:

  1. Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών
    2. Αναδιάρθρωση και ρύθμιση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού.
    3. «Κόκκινα» Δάνεια
    4. Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες
    5. Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια
    6. Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια – Νόμος Σταθάκη
  2. Κώδικας Δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος
  3. Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν να αναδιαρθρώνουν τα τραπεζικά τους δάνεια και να μειώνουν το συνολικό κόστος τραπεζικού δανεισμού, επιτυγχάνοντας αφενός χρόνους προστασίας — προσαρμογής στο τραπεζικό σύστημα και αφετέρου βιώσιμες λύσεις.

Με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, θα παρασχεθεί σε όποιο μέλος του επιθυμεί, η δυνατότητα για εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του τραπεζικού δανεισμού του, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος.  

Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη (ανάλυση δανεισμού και προτεινόμενες λύσεις), θα παρέχεται από τους εισηγητές της ημερίδας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Επιμελητηρίου, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου.