«Απασφάλισε» ο Γιάννης Διαμαντής κατά Ι.Μαστροκούκου αναφορικά με την καταγγελία ότι χρησιμοποίησε δημοτικό συνεργείο για να βάψει το κατάστημα του.

2597

«Εξώδικη ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ»έστειλε  ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γιάννης Διαμαντής στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμους Καλυμνίων Ιωάννη Μαστροκούκο.

Αιτία η «καταγγελία»  που έκανε ο Ι.Μαστροκούκος στην τηλεοπτική εκπομπή «Εν Καλύμνω», στο κανάλι «ΑΙΓΑΙΟ TV» την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017,  αναφέροντας ότι ο Γιάννης Διαμαντής χρησιμοποίησε δημοτικό συνεργείο για να βάψει το κατάστημα του.

Η εξώδικη πρόσκληση φέρει σημερινή ημερομηνία 23 Ιανουαρίου 2017 .

Ο Γιάννης Διαμαντής  αφού χαρακτηρίζει την καταγγελία ως  ψευδή, κακοηθέστατη, δυσφημιστική και συκοφαντική σε βάρος του και εμμέσως σε βάρος της οικογενείας του, καλεί τον Ι.Μαστροκούκο όπως προβεί άμεσα και όχι πέραν της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2017,  σε ανάκληση της ως άνω δήθεν «καταγγελίας» και  να ζητήσει δημόσια συγνώμη με  έγγραφη δήλωση του.

Με την εξώδικη αυτή πρόσκληση ο Γιάννης Διαμαντής ουσιαστικά «απασφάλισε» κατά του Ι.Μαστροκούκου ,αφού είναι φανερό ,ότι η αναφορά αυτή προσβάλει την τιμή και υπόληψη του και την αξιοπρέπεια της οικογενείας του

Παραθέτουμε αυτούσια την εξώδικη πρόσκληση

εξωδ διαμαντη ενα

εξωδ διαμαντη δυο

εξωδ διαμαντη τρια

Σ.Σ Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παραπάνω εξώδικο αναγνώστηκε στη σημερινή εκπομπή “Εν Καλύμνω” και σε τηλεφωνική παρέμβαση του, ο Δημοτικός σύμβουλος Μιχαήλ Λελέκης επιχείρησε να στηρίξει την καταγγελία του Ι.Μαστροκούκου λέγοντας:”Ο άνθρωπος που δούλευε πάνω στο κτίριο του είναι ανιψιός μου. Τώρα τον πλήρωσε ο γιός του; Ο ανιψιός μου είναι συμβασιούχος με το Δήμο. Του δώσανε έξτρα μεροκάματα;”

Με την αναφορά του αυτή ο Μ.Λελέκης, είναι προφανές ότι αντί να βοηθήσει, εξέθεσε τον Ι.Μαστροκούκο, ο οποίος κατήγγειλε ότι συνεργείο του Δήμου Καλυμνίων έβαψε το κατάστημα του Διαμαντή.

Το kalymnos-news.gr επικοινώνησε με το Γιάννη Διαμαντή, ο οποίος μας είπε: “όσο συνεχίζουν να μιλούν τόσο εκτίθενται περισσότερο και αποκαλύπτονται όλοι αυτοί που κρύβονται πίσω από το κακοστημένο και κακοηθέστατο παιχνίδι σε βάρος μου και σε βάρος της οικογενείας μου. Θα αναμένω μέχρι την Παρασκευή τη δημόσια συγνώμη του Ι. Μαστροκούκου και θα ενεργήσω ανάλογα .”