Ελληνίδα της Μελβούρνης μήνυσε την Ενορία Αγίου Αθανασίου Springvale γιατί πάτησε σε βρεγμένο φύλλο εντός του ναού, γλίστρησε και τραυματίστηκε,

1091

Μια 70χρονη Ελληνίδα της Μελβούρνης μήνυσε ελληνορθόδοξη εκκλησία της πόλης μας, διεκδικώντας αποζημίωση, επειδή, όπως υποστηρίζει, πάτησε σε ένα βρεγμένο φύλλο εντός του ναού, γλίστρησε, έπεσε και τραυματίστηκε.

Στη μηνυτήρια αναφορά της, η Πηνελόπη Λιακοπούλου υποστηρίζει ότι η εκκλησία είχε την ευθύνη για την ασφάλειά της εντός του ναού, αλλά αμέλησε.

Πρόκειται για τον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου Springvale. Κατά την ομογενή, στην είσοδο υπήρχε ένα βρεμένο φύλλο ή ήταν βρεμένο και το πάτωμα ώστε κατά την πτώση της να σπάσει τον καρπό της με αποτέλεσμα να κάνει επέμβαση και να υποφέρει από πόνους αλλά και περιορισμό της κίνησής της.

Η κ. Λιακοπούλου διεκδικεί αποζημίωση και. μεταξύ άλλων. τα έξοδα που έχει κάνει για τη νοσηλεία της και αυτά που πρόκειται να κάνει.

Ο «Νέος Κόσμος» μίλησε με τον εφημέριο του ναού Ευστάθιο Λαδά, ο οποίος μας είπε: «Προσωπικά δεν ξέρω τι έγινε γιατί βρισκόμουν στο ιερό. Την υπόθεση χειρίζεται ο νομικός μας σύμβουλος και η ασφαλιστική μας εταιρία, γιατί, προφανώς, η κ. Λιακοπούλου διεκδικεί αποζημίωση».

(ΠΗΓΗ: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ)