Στην Ψέριμο την Πέμπτη ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

1712

Την ακριτική  Ψέριμο εκτός απροόπτου θα επισκεφτεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr o Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια επίσκεψη του στην Κω, επέλεξε  να επισκεφτεί  και το ακριτικό νησί, ως μία συμβολική αλλά και ουσιαστική ενέργεια στήριξης των ακριτών μας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά την άφιξη του αερολιμένα Κω «Ιπποκράτης» στις 13:30 της Πέμπτης, θα αναχωρήσει για Ψέριμο με σκάφος του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ συνοδευόμενος από συνεργείο της ΕΡΤ.

Στην Ψέριμο θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με τους λιγοστούς κατοίκους που διαμένουν την χειμερινή περίοδο στο νησί.Να σημειώσουμε ότι οι κάτοικοι που διαμένουν στο ακριτικό νησί τον Χειμώνα δεν ξεπερνούν τους 20.

Μετά την Ψέριμο θα επιστρέψει στην Κω ,όπου θα συναντηθεί με τις Τοπικές Αρχές ,με Φορείς του νησιού, ενώ θα πραγματοποιήσει και ανοικτή ομιλία.

Να θυμίσουμε ότι η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Κω και Ψέριμο ήταν προγραμματισμένη την περίοδο των εορτών αλλά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε.