Ταλαιπωρία για 61 επιβάτες του «BLUE STAR PATMOS» με προορισμό τους Λειψούς αφού το πλοίο δεν μπόρεσε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών να προσεγγίσει το λιμάνι.

1793

Ταλαιπωρία για 61 επιβάτες του Ε/Γ-Ο/Γ «BLUE STAR PATMOS» με προορισμό τους Λειψούς , αφού το  πλοίο δεν μπόρεσε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών να προσεγγίσει το λιμάνι του νησιού.

Συγκεκριμένα η Λιμενική Αρχή Λειψών, ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες ,Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 , από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”BLUE STAR PATMOS” Ν.Π. 12119, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Πάτμο-Λειψούς-Λέρο -Κάλυμνο-Κω-Σύμη-Ρόδο-Κάρπαθο και επιστροφή, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο  λιμένα των Λειψών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και  ότι θα συνεχίσει το  δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα.

Στο εν λόγω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση εξήντα ένας (61) επιβάτες και τρία (03) Ι.Χ.Ε οχήματα, ενώ στο λιμένα των Λειψών ανέμεναν προς επιβίβαση οκτώ (08) άτομα και ένα (01) Ι.Χ. όχημα.

Οι εξήντα ένας (61) επιβάτες αποβιβάστηκαν στον λιμένα Λέρου και πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας