Διαρρήξεις στην Πλατεία στις Ελιές στην Κάλυμνο.

3331

 Την πλατεία  των Ελιών στην Κάλυμνο  έβαλαν στόχο άγνωστοι μέχρι στιγμής διαρρήκτες ,τις πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr δύο άτομα που φορούσαν κουκούλα περίπου στις 03:00 το πρωί , εισήλθαν στο Εστιατόριο – καφέ  “IL POSTO” μετά από διάρρηξη της εισόδου  .

Αρχικά προσπάθησαν να διαρρήξουν την πλαϊνή πόρτα αλλά δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια με λοστό και μετά από αρκετή ώρα  και προσπάθεια, κατέστρεψαν τμήμα   στην κεντρική τζαμαρία του καταστήματος .

μαρικα ενα

μαρικα δυο

 

Οι δύο κουκουλοφόροι κατευθύνθηκαν αμέσως μόλις εισήλθαν εντός του καταστήματος στην ταμειακή μηχανή απ’ όπου αφαίρεσαν ότι κέρματα υπήρχαν καθώς και ένα μικρό κουτί που περιείχε φιλοδωρήματα.

Και μπορεί το χρηματικό ποσό που αφαίρεσαν οι δύο κουκουλοφόροι να μην είναι μεγάλο, όμως δημιούργησαν σημαντικές φθορές και υλικές ζημιές στη τζαμαρία του καταστήματος.

Την υπόθεση διερευνά το ΑΤ Καλύμνου στο οποίο καταγγέλθηκε το συμβάν.

Μετά το IL POSTO  σειρά είχε το περίπτερο στην πλατεία  των Ελιών.

Οι διαρρήκτες δεν κατάφεραν  να ανοίξουν το περίπτερο ,όμως έσπασαν παρακείμενη ντουλάπα από την οποία  αφαίρεσαν τα γαριδάκια που υπήρχαν.

περιπτερο γαριδάκια