Η Ελένη Α.Μονοκανδήλου, σπουδάστρια του Ι.ΙΕΚ KAPPA STUDIES (Ηράκλειο Κρήτης), από την Κάλυμνο, πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην ενότητα “Φρέσκα ζυμαρικά” υπό την καθοδήγηση του chef-καθηγητή Νικόλαου Καστανάκη.
Τις δημιουργίες της Ελένης, γεύτηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι και φυσικά γνώστες του αντικειμένου. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ των γευσιγνωστών της ημέρας ήταν, ο κύριος Δημήτρης Κουμπαράκης, αντιπρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων και επί χρόνια διευθυντής ξενοδοχείων, οπού επαίνεσε την προσπάθεια της Ελένης.
Ακόμα ήταν μαζί μας ο κύριος Μηνάς Παγωνάκης και η κυρία Δέσποινα Στρατιδάκη, ιδιοκτήτης και f&b manager αντίστοιχα, του ξενοδοχείου “St. Constantin Hotel”, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν και από τα πιάτα όλων των σπουδαστών και ιδιαιτέρως της Ελένης.