Ρόδος: Βίαζαν την κόρη τους.

1864

Ούτε μέρα δεν μείωσε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου την ποινή των 20 ετών κάθειρξης που έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα, ο 55χρονος πατριός και η 44χρονη μητέρα για τον συστηματικό βιασμό της 18χρονης κόρης τους, από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών!

Συγκεκριμένα, ένορκοι και δικαστές ομόφωνα αποφάσισαν την ενοχή του 55χρονου και της 44χρονης στους οποίους και επέβαλαν ποινή κάθειρξης 20 ετών, ενώ στον πατριό επιβλήθηκε και φυλάκιση έξι μηνών για τις ποσότητες των ναρκωτικών που είχαν εντοπιστεί κατά την σύλληψή του, στην κατοχή του.

Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών και ενώπιον του δικαστηρίου βρέθηκε η νεαρή κοπέλα, η οποία για ακόμη μία φορά περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια, τα βασανιστήρια που βίωνε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, από τον άνθρωπο που την έφερε στον κόσμο και τον σύντροφό της!

Τρέμοντας ολόκληρη και με φωνή που συχνά «έσπαγε» από το κλάμα, η 18χρονη μίλησε στην κατάθεσή της για τη ζωή της, η οποία είχε μετατραπεί σε κόλαση, προτού καλά – καλά συμπληρώσει τα 14 χρόνια της!
«Ζούσα έναν εφιάλτη. Κοιμόμουν, ξυπνούσα και ξαναζούσα το ίδιο μαρτύριο» είπε χαρακτηριστικά η 18χρονη, περιγράφοντας με συγκλονιστικές λεπτομέρειες αυτά που της έκανε ο πατριός της με την συγκατάθεση και βοήθεια – αρκετές φορές- της ίδιας της μητέρας της!

Η ίδια μίλησε και για τους άλλους περιορισμούς που είχε υποστεί αφού το μόνο που της επέτρεπαν να κάνει ήταν να πηγαίνει στο σχολείο και αμέσως μετά έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι. Καμία επαφή ή συναναστροφή με συγγενείς ή φίλους όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της, ενώ κάποια περίοδο που το επιχείρησε αυτό, εισέπραξε απειλές ακόμη και για την ίδια της την ζωή τόσο από τον πατριό της όσο και από την μητέρα της. Και τα χρόνια περνούσαν, και οι δύο κατηγορούμενοι βίαζαν εκτός από το σώμα και την ψυχή του νεαρού κοριτσιού.

(ΠΗΓΗ: ΡΟΔΙΑΚΗ)