Δεν θα διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα του Προέδρου του ΔΣ Καλυμνίων δηλώνει στο kalymnos-news.gr ο Γιώργος Ψαράς. (video)

1687

Με μία λιτή απάντηση στο kalymnos-news.gr  o Γιώργος Ψαράς επιβεβαιώνει  πληροφορία σύμφωνα με την οποία δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, στις δημαιρεσίες που θα διεξαχθούν την Κυριακή  5 Μαρτίου 2017.

Να σημειώσουμε πως την πληροφορία ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΣ, τη δημοσιοποίησε η δημοσιογράφος Μπέτυ Μαίλλη στη χθεσινή εκπομπή «Εν Καλύμνω» .

Ο Διευθυντής του kalymnos-news.gr  Γώργος Δρόσος επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη  2 Μαρτίου 2017  τον Πρόεδρος του ΔΣ Γιώργο Ψαρά και του έθεσε το σχετικό  ερώτημα:

Την Κυριακή έχουμε τις δημαιρεσίες. Θα είστε και πάλι υποψήφιος Πρόεδρος;

Λιτή ,ξεκάθαρη και ολιγόλογη η απάντηση του Γιώργου Ψαρά που είπε:

“Όχι δεν θα είμαι . Έληξε η θητεία μου 2,5 χρόνια, σειρά έχουν καινούργιοι άνθρωποι. Νομίζω ότι υπάρχουν ικανά στελέχη. Εγώ πάντως δεν θα είμαι.”

Δείτε τη σχετική δήλωση του Γιώργου Ψαρά στην κάμερα του kalymnos-news.gr

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr διάδοχος του Γιώργου Ψαρά ,χωρίς αυτό να έχει  επισημοποιηθεί μέχρι τώρα,  θα είναι ο μέχρι τώρα Γραμματέας του ΔΣ , Δημοτικός σύμβουλος Ποθητός Μαγκούλιας.