Η “ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000″συγχαίρει την αθλήτρια της Μαρία Μαγκούλια για την μεγάλη επιτυχία της στο Πανελλήνιο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων.

1477
Η Μαρία Μαγκούλια με τον προπονητή της Ξενοφώντα ΚουτεΛλά

Το Σάββατο 18/03/2017 , στο Πανελλήνιο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων που έγινε στην Θεσσαλονίκη , η πρωταθλήτριά μας στην σφαιροβολία , Μαρία Μαγκούλια ξεκίνησε την φετινή αγωνιστική της χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με βολή στα 16,03 μέτρα κατέκτησε την 1η θέση και πήρε το Κύπελλο Ελλάδας , ενώ συγχρόνως κατέλαβε με την βολή αυτή την 2η θέση παγκοσμίως για το 2017.

Συγχαίρουμε την Μαρία και τον προπονητή της Ξενοφώντα Κουτελλά για αυτήν την πολύ μεγάλη διάκριση για την ίδια , τον σύλλογό μας , την Κάλυμνο , την Δωδεκάνησο και όλη την Ελλάδα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στο νησί μας , με το κουράγιο και το νόημα που μας δίνει η προσπάθεια της Μαρίας και των άλλων αθλητριών και αθλητών μας.

Προσδοκούμε στην βοήθεια όλων  σας για ακόμα μακρύτερα , ακόμα ψηλότερα , ακόμα ταχύτερα αποτελέσματα και διακρίσεις που τόσο έχουμε ανάγκη ως τοπική κοινωνία μέσα από τις οικονομικές δυσκολίες που περνά η πατρίδα μας αλλά και ο καθένας μας ατομικά  και οικογενειακά. Πιστεύουμε ότι αξίζει το κόπο

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ