Η Παράταξη του Δ.Διακομιχάλη για τις αφαλατώσεις σε Ψέριμο και Τέλενδο.

901

Από την Παράταξη του τέως Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου με αφορμή την εγκατάσταση των μονάδων αφαλατώσεως σε Ψέριμο και Τέλενδο:

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ                                  Κάλυμνος 16/3/2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ολοκλήρωση του έργου της αφαλάτωσης στη Ψέριμο και της Τελέντου τις επόμενες ημέρες μας γεμίζει χαρά γιατί τα δύο αυτά νησιά στο εξής θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της υδροδότησης τους με αξιοπρέπεια και επάρκεια. Δύο έργα τα οποία η παράταξη μας με πολύ κόπο με την καθοδήγηση του αειμνήστου Γεωργίου Κοπανέζου ως προέδρου της ΔΕΥΑΚ, αφού εκπονήσαμε τις σχετικές μελέτες, εξασφαλίσαμε τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις και καταθέσαμε πλήρη φάκελο στο αρμόδιο Υπουργείο όταν άνοιξε το σχετικό πρόγραμμα σήμερα έχουν υλοποιηθεί. Σκεφτείτε εάν η Δημοτική αρχή έκανε το ίδιο και για τα άλλα μεγάλα έργα (Αεροδρόμιο, Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, Αξιοποίηση Ιαματικών Λουτρών, Ψέριμος, Αφαλάτωση Καλύμνου, Αδελφοποίηση με Δήμο της Περιφέρειας της Αγίας Πετρούπολης), που είχαμε συμφωνήσει προκειμένου να την στηρίξουμε δημόσια στο 2ο γύρο των Δημοτικών εκλογών.

Η Δημοτική αρχή δυστυχώς δεν το έκανε στα τρία χρόνια της θητείας της, ας το ξεκινήσει τώρα για τα υπόλοιπα δύο χρόνια. Καλό θα κάνει και στην ίδια ως παράταξη, αλλά περισσότερο στην Κάλυμνο.

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός