Η Παράταξη του Ι.Μαστροκούκου για το final four καλαθοσφαίρισης κορασίδων που διεξήχθη στην Κάλυμνο με πρωταθλήτρια την ομάδα της Ε.Α.ΚΑ.

1330

Η Παράταξη του Ι.Μαστροκούκου εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου για το final four καλαθοσφαίρισης κορασίδων που διεξήχθη στην Κάλυμνο με πρωταθλήτρια την ομάδα της Ε.Α.ΚΑ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κάλυμνος 12 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: « Έκφραση Συγχαρητηρίων»

Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Καλύμνου.   Αγώνες  final four καλαθοσφαίρισης κορασίδων, Ν. Δωδεκανήσου. Τέσσερις σπουδαίες  ομάδες. Κολοσσός Ρόδου, Ιαλυσός Ρόδου, Α.Ο. Δικαίου Κω, ΕΑΚΑ Καλύμνου.

Σπουδαία παιδιά. Αξιοζήλευτη αθλητική κουλτούρα. Ανάδειξη και αξιοποίηση  αρετών προικισμένων από τη φύση. Ευγενής άμιλλα. Συστηματική αποφυγή χρησιμοποίησης  αντιαθλητικών συμπεριφορών. Καμάρι γονέων, συλλόγων, προπονητών. Ελπίδα και προοπτική δημιουργίας μιας  ισχυρής και αξιοπρεπούς Πατρίδας.

Τα κορίτσια της Καλύμνου, επέδειξαν ιδιαίτερη βούληση, αντοχή, υπομονή και επιμονή, πειθαρχία, αγωνιστικότητα και οδήγησαν την ομάδα μας στην τελική νίκη.

Είμαστε βέβαιοι, ότι τις ίδιες αρετές θα επιδείξουν και στον στίβο της ζωής, για να ανταπεξέλθουν με επάρκεια και αξιοπρέπεια στις τεράστιες δυσκολίες που παρουσιάζει.

Συγχαρητήρια σ΄ όλες τις ομάδες που πήραν μέρος. Στις διοικήσεις και τους  συντελεστές.

Ιδιαιτέρως συγχαίρουμε την διοίκηση, τον προπονητή, τους γονείς και τις αθλήτριες της ομάδας μας , για όλες τις συγκινήσεις που μας χάρισαν.

Και εις ανώτερα…. Καλή συνέχεια…!!!

Για την παράταξη

Ο Επικεφαλής

ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ