Μεγαλοπρεπές OXI του Κώστα Ζαίρη στην πρόταση του Δημάρχου Ι.Γαλουζή ν’ αναλάβει Πρόεδρος του ΔΛΤ Καλύμνου.

2639

Αρνητική ήταν η απάντηση του Κώστα Ζαίρη στην πρόταση του Δημάρχου  Ιωάννη Γαλουζή ν’ αναλάβει Πρόεδρος του ΔΛΤ Καλύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr o Κώστας Ζαίρης σε συνάντηση του σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017  με το Δήμαρχο  Ιωάννη Γαλουζή,τον ενημέρωσε για την απόφαση του να μην δεχθεί ν’αναλάβει τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται να στείλει και επιστολή που θα αναφέρει και τους λόγους άρνησης του.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Δευτέρα σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Ι.Γαλουζής παρουσία του Κώστα Ζαίρη, εξήγησε τους λόγους αντικατάστασης του από το Γιώργο Ψαρά στη θέση του Αντιδημάρχου επί των έργων.

Παράλληλα πρότεινε στον Κώστα Ζαϊρη ν’αναλάβει τη θέση του Προέδρου του ΔΛΤ Καλύμνου. Ο Κώστας Ζαίρης στη συνεντευξη εκείνη επιφυλάχθηκε να την αποδεχθεί.(σχετικό ρεπορτάζ δείτε πατώντας εδώ)

Σίγουρα η εξέλιξη αυτή με την άρνηση του Κώστα Ζαίρη, δημιουργεί προβλήματα στο Δήμαρχο αφού ένα ικανότατο ,έμπειρο και με γνώσεις στέλεχος τέθηκε «εκτός μάχης» για το υπόλοιπο της θητείας της Δημοτικής Αρχής ,με ανορθόδοξο τρόπο.

Με μία ανεξήγητη απόφαση ο Δήμαρχος  αντικατέστησε από τη θέση του Αντιδημάρχου επί των  έργων τον Κώστα Ζαίρη. Κατά γενική ομολογία ο Κώστας Ζαίρης ήταν ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, έχοντας να επιδείξει ένα σημαντικό έργο στα 2,5 χρόνια που βρισκόταν στην θέση αυτή και βγάζοντας τη Δημοτική Αρχή από τα αδιέξοδα, όποτε αυτό χρειάστηκε .

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός